
این سوپ هم خوشمزه است و هم سالم. بخاطر وجود دال عدس پروتئین مناسب دارد و هیچ گوشتی در آن به کار نرفته است. افراد گیاهخوار به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.
وعده ها | زمان آماده سازی |
4 نفر | 10 دقیقه |
زمان طبخ | زمان منفعل |
25 دقیقه | 35 دقیقه |
|
|
![]() |
این سوپ هم خوشمزه است و هم سالم. بخاطر وجود دال عدس پروتئین مناسب دارد و هیچ گوشتی در آن به کار نرفته است. افراد گیاهخوار به راحتی می توانند از آن استفاده کنند.
|
مواد اولیه
- 2 ق چ زیره
- 1 ق چ پودر فلفل قرمز
- 1 ق غ روغن زیتون خالص
- 1 عدد پیاز قرمز خرد شده
- 140 گرم دال عدس لپه شده
- 1 پارچ آب یا آب سبزیجات
- 400 گرم گوجه خرد شده
- 200 گرم نخود از قبل پخته شده
- 1 ق چ تخم گشنیز کوبیده شده
وعده ها: نفر
دستورالعمل ها
- ابتدا زیره و فلفل را داخل یک ماهیتابه گود یا یک قابلمه بو دهید. معمولاً یک دقیقه کافی است. در کل هر وقت بوی مواد را حس کردید بو دادن کافی است. روغن و پیازها را هم اضافه کنید و 5 دقیقه طبخ کنید. آب، دال عدس و گوجه ها را هم اضافه کرده و صبر کنید تا غل بخورند. 15 دقیقه با حرارت کم مواد را بجوشانید تا دال عدس ها نرم شوند
- مواد را داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته و آنقدر به هم بزنید تا پوره شوند.
- پوره را به قابلمه برگردانده، گشنیز و نخودها را هم اضافه کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.
- سوپ شما آماده است. می توانید آن را با ماست چیکده میل نمایید
یادداشت های دستورغذا
عزیزان دقت کنین که اگه نخود رو از قبل نپخته باشین، این سوپ خوش طعم نمیشه. اگه نخود پخته ندارین، می تونین به جاش از کنسرو نخود سبز استفاده کنید