مواد اولیه
- 4 عدد چوب دارچین 6 سانتی متری
- 8 عدد فلفل رنگی (اختیاری)
- 4 پیمانه آب سیب طبیعی و شیرین نشده
- 4 پیمانه آب پرتقال طبیعی
- 2 پیمانه پوره ی توت فرنگی صاف شده
- 1 قوطی (برابر 300 گرم) نکتار آناناس
- 1/2 پیمانه شکر
- 2 ق چ آبلیمو ترش
- 8 تا 10 ورقه پرتقال
وعده ها: نفر
دستورالعمل ها
- فلفل رنگی و دارچین ها را در یک پارچه ی مناسب ریخته و خوب گره بزنید. به طوری که شبیه یک کیسه شود.
- در یک قابلمه ی مناسب، تمامی مواد را مخلوط کرده، و کیسه ی دارچین را هم داخلش بیاندازید.
- در قابلمه را بگذارید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. 4 تا 5 ساعت به همین طریق زیر قابلمه را روشن بگذارید.
- نوشیدنی شما آماده است. کیسه ی دارچین را درآورده و نوشیدنی را به صورت گرم میل نمایید. نوش جان
یادداشت های دستورغذا
واسیل که به صورت واسِیل (Waseyl) خوانده می شود، نوعی نوشیدنی روسیه ای است که از جوشاندن آب میوه جات به دست می آید. مصرف این نوشیدنی به صورت گرم است و با دارچین، عسل یا شکر و فلفل رنگی مصرف می شود.