
کوردون بلو (Cordon Bleu) نوعی خوراک مرغ است که اصالت فرانسوی-آمریکایی دارد. پاستای کوردون بلو یا خوراک ماکارونی کوردون بلو هم از ترکیب پاستا یا ماکارونی با خوراک کوردون بلو به دست می آید
وعده ها | زمان آماده سازی |
6 نفر | 25 دقیقه |
زمان طبخ |
20 دقیقه |
|
|
![]() |
کوردون بلو (Cordon Bleu) نوعی خوراک مرغ است که اصالت فرانسوی-آمریکایی دارد. پاستای کوردون بلو یا خوراک ماکارونی کوردون بلو هم از ترکیب پاستا یا ماکارونی با خوراک کوردون بلو به دست می آید
|
مواد اولیه
- 3 پیمانه پاستای لوله ای
- 2 پیمانه خامه ی پرچرب زده شده
- 250 گرم پنیر خامه ای به شکل مکعب های کوچک
- 1/2 ق چ پودر پیاز
- 1/2 ق چ پودر سیر
- 1/4 ق چ فلفل
- 3 پیمانه سینه مرغ پخته شده و خرد شده
- 3/4 پیمانه گوشت گوسفند پخته و خرد شده
- 3/4 پیمانه گوشت گوساله پخته و خرد شده
- 1 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
- 3 ق غ آرد سوخاری
وعده ها: نفر
دستورالعمل ها
- فر را روشن نموده و حرارت آن را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در حالی که فر گرم می شود، طبق روال عادی، پاستا یا ماکارونی خود را طبخ و آبکشی نمایید. فقط مراقب باشید که خیلی شل نشود.
- در ظرفی مناسب، خامه، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را ریخته و روی حرارت بسیار ملایم هم بزنید تا یکدست و نرم شوند. پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را هم اضافه کرده و وقتی همگی مخلوط شدند از روی حرارت بردارید. این مواد را باید به عنوان سس در هنگام پخت مصرف کنید.
- حالا تمامی مواد، یعنی مرغ، گوشت ها و پاستا را داخل ظرف مناسب ریخته و سس را رویشان بریزید. و دست آخر آرد سوخاری را هم رویشان بپاشید.
- ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید بین 18 تا 22 مواد طبخ شوند و سپس نوش جان کنید