دستورالعمل ها
- یک عدد آبکش را با پارچه ی مخصوص به صورت چهار لایه بپوشانید. منظور از پارچه ی مخصوص، پارچه ای است که در بازار به آن پارچه ی پنیر می گویند. البته گفته می شود پارچه ی ململ بیشترین شباهت را به پارچه ی پنیر دارد.
- شیر و نمک را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط به جوش بیاورید. وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، آبلیموی تازه را هم اضافه کنید. حدود یکی دو دقیقه طول می کشد، بعد از این زمان، شیر بریده بریده می شود. در حقیقت آبلیمو باعث می شود که قسمت جامد شیر از قسمت آبکی آن جدا شود.
- با استفاده از یک قاشق یا ملاقه ای مناسب، قسمت دَلَمه ای شیر (همان بخش جامد) را برداشته و داخل آبکش بریزید و 1 دقیقه صبر کنید تا آبکشی انجام شود.
- مواد باقیمانده که در اصطلاح به آنها کورد گفته می شود را داخل کاسه ای ریخته و رویش را بپوشانید. سپس کاسه را داخل یخچال قرار دهید و به مدت 3 ساعت اجازه دهید خنک شود. اجازه دهید پنیر تا 48 ساعت خنک بماند تا مزه ی بهتری پیدا کند...
- پنیر شما آماده است و می توانید در پخت و پزهای خاص از آن استفاده کنید.