
بشامل به انگلیسی Bechamel که به سس سفید معروف است، یکی از 5 سس مادر در آشپزی فرانسوی می باشد. این سس از قرن 17 میلادی به بعد در آشپزی متداول شد. معادل همین سس در ایتالیا به بالساملا معروف است.
وعده ها | زمان آماده سازی |
3 فنجان | 5 دقیقه |
زمان طبخ | زمان منفعل |
20 دقیقه | 25 دقیقه |
|
|
![]() |
بشامل به انگلیسی Bechamel که به سس سفید معروف است، یکی از 5 سس مادر در آشپزی فرانسوی می باشد. این سس از قرن 17 میلادی به بعد در آشپزی متداول شد. معادل همین سس در ایتالیا به بالساملا معروف است.
|
دستورالعمل ها
- کره را داخل یک ماهیتابه ی متوسط و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
- آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا یک دست شود. اجازه دهید مواد کمی بپزند تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در بیایند. معمولاً 6 تا7 دقیقه کافی است.
- در ظرف دیگری شیر را تا نقطه ی جوش حرارت دهید.
- شیر داغ را به صورت پیمانه پیمانه (و نه به صورت یکجا) به آرد و کره اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
- مواد را حرارت دهید تا به جوش بیایند و 10 دقیقه اجازه ی جا افتادن به مواد را بدهید.
- ظرف را از روی حرارت برداشته، نمک و جوز هندی را روی مواد بپاشید. پس از سرد شدن سس را میل نمایید.