User Rating: Be the first one !
بشامل
سس بشامل
چاپ دستورغذا
بشامل به انگلیسی Bechamel که به سس سفید معروف است، یکی از 5 سس مادر در آشپزی فرانسوی می باشد. این سس از قرن 17 میلادی به بعد در آشپزی متداول شد. معادل همین سس در ایتالیا به بالساملا معروف است.
وعده ها زمان آماده سازی
3 فنجان 5 دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
20 دقیقه 25 دقیقه
وعده ها زمان آماده سازی
3 فنجان 5 دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
20 دقیقه 25 دقیقه
بشامل
سس بشامل
چاپ دستورغذا
بشامل به انگلیسی Bechamel که به سس سفید معروف است، یکی از 5 سس مادر در آشپزی فرانسوی می باشد. این سس از قرن 17 میلادی به بعد در آشپزی متداول شد. معادل همین سس در ایتالیا به بالساملا معروف است.
وعده ها زمان آماده سازی
3 فنجان 5 دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
20 دقیقه 25 دقیقه
وعده ها زمان آماده سازی
3 فنجان 5 دقیقه
زمان طبخ زمان منفعل
20 دقیقه 25 دقیقه
مواد اولیه
وعده ها: فنجان
دستورالعمل ها
  1. کره را داخل یک ماهیتابه ی متوسط و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  2. آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا یک دست شود. اجازه دهید مواد کمی بپزند تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در بیایند. معمولاً 6 تا7 دقیقه کافی است.
  3. در ظرف دیگری شیر را تا نقطه ی جوش حرارت دهید.
  4. شیر داغ را به صورت پیمانه پیمانه (و نه به صورت یکجا) به آرد و کره اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
  5. مواد را حرارت دهید تا به جوش بیایند و 10 دقیقه اجازه ی جا افتادن به مواد را بدهید.
  6. ظرف را از روی حرارت برداشته، نمک و جوز هندی را روی مواد بپاشید. پس از سرد شدن سس را میل نمایید.
برچسب ها

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صبظرشب
Close