
روکس چیست؟ روکس به انگلیسی Roux که تلفظ صحیحش "رو" است، نوعی ماده ی پایه است که برای غلیظ کردن سس از آن استفاده می شود. همچنین برای غلیظ شدن، مزه دار کردن و خوش رنگ شدن سوپ ها و خوراک های آبکی هم می توان از آن استفاده کرد.
وعده ها | زمان آماده سازی |
4 نفر | 10 دقیقه |
زمان طبخ |
10 دقیقه |
|
|
![]() |
روکس چیست؟ روکس به انگلیسی Roux که تلفظ صحیحش "رو" است، نوعی ماده ی پایه است که برای غلیظ کردن سس از آن استفاده می شود. همچنین برای غلیظ شدن، مزه دار کردن و خوش رنگ شدن سوپ ها و خوراک های آبکی هم می توان از آن استفاده کرد.
|
دستورالعمل ها
- ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کنید. سپس آرد را هم اضافه کنید
- با حالت نوشتاری 8 انگلیسی کره و آرد را روی حرارت هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- اگر می خواهید روکس شما رنگش روشن باشد، 3 تا 5 دقیقه حرارت کافی است. و باید ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
- اگر می خواهید روکس شما قهوه ای روشن باشد، 6 تا 7 دقیقه حرارت کافی است. همچنین بوی روکس هم زمان را به شما خواهد گفت.
- اگر می خواهید روکس شما قهوه ای تیره باشد، 8 تا 15 دقیقه حرارت کافی است. فقط مراقب باشید که روکس نسوزد و بوی سوختگی نگیرد