User Rating: Be the first one !
سس اسپانیول
سس اسپانیولا
چاپ دستورغذا
اسپانیول، بر خلاف نامش، اصالت فرانسوی دارد و یکی از 5 سس مهم در آشپزی بین الملل است.
وعده ها زمان آماده سازی
1 لیتر 15 دقیقه
زمان طبخ
2 ساعت
وعده ها زمان آماده سازی
1 لیتر 15 دقیقه
زمان طبخ
2 ساعت
سس اسپانیول
سس اسپانیولا
چاپ دستورغذا
اسپانیول، بر خلاف نامش، اصالت فرانسوی دارد و یکی از 5 سس مهم در آشپزی بین الملل است.
وعده ها زمان آماده سازی
1 لیتر 15 دقیقه
زمان طبخ
2 ساعت
وعده ها زمان آماده سازی
1 لیتر 15 دقیقه
زمان طبخ
2 ساعت
مواد اولیه
وعده ها: لیتر
دستورالعمل ها
  1. مایرپوی (آب سبزیجات پخته شده) را در روغن تفت دهید تا رنگی کاراملی پیدا کند.
  2. آرد را هم اضافه کرده آرام آرام به هم بزنید. به این شکل شما روکس (roux) خود را تهیه می کنید. جوری مواد را حرارت دهید تا روکس قهوه ای به دست بیاید.
  3. پوره ی گوجه را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید، به طوری که هیچ تکه ی غیر یک دستی باقی نماند. ویل استوک را هم اضافه کرده و مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید.
  4. اجازه دهید مواد 1 تا 1/5 ساعت روی حرارت ملایم بمانند.
  5. روی یک آبکش مناسب (مخروطی بهتر است) چند لایه پارچه ی صافی قرار داده، و سس به دست آمده را به صورت گرم داخل آبکش بریزید تا صاف شود. ظرف حاوی سس را داخل آب سرد قرار دهید تا سس خنک شود.
برچسب ها

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صبظرشب
Close