سوپ، دسر، نوشیدنیمافین

دسر خوشمزه ای به نام کانلی دی بوردو

کانِلی، به انگلیسی Canele یک کیک کاستارد سبک و خوشمزه مناسب برای دسر

اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.

کانلی نوعی کاستارد فرانسوی است که در دسته کاپ کیک ها قرار می گیرد. این کاستارد را به عنوان دسر استفاده می کنند. کانلی بسیار خوشمزه و خوش خوراک است و در زمره دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در فرانسه و البته جهان است.

اطلاعات پخت

۰
۱۵ دقیقه آماده سازی
۰
۶۰ دقیقه مدت پخت
۰
۷۵ دقیقه کل زمان لازم
۰
برای ۱۲ نفر
میزان دشواری
۵۴%

مواد لازم

  • ۱ پیمانه آرد معمولی
  • ۱ پیمانه شکر سفید
  • ۴ عدد زرده تخم مرغ
  • یک چهارم پیمانه شربت پرتقال
  • ۱ ق چایخوری وانیل
  • یک چهارم ق چایخوری نمک
  • ۲ پیمانه شیر پرچرب
  • ۲ و نیم ق غذاخوری کره
  • برای چرب کردن قالب:
    • ۲ ق غذاخوری کره
    • ۲ ق غذاخوری موم صاف شده

 

طرز تهیه

  1. آرد، زرده تخم مرغ، شکر، شربت پرتقال، وانیل و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید. آنقدر هم زدن را ادامه دهید تا خمیر یکدست شود.
  2. شیر و کره را در یک قابلمه ی کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض جوش خوردن، از روی حرارت بردارید.
  3. اول نصف مخلوط شیر را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید، بعد نصف دیگر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. 
  4. فر را روی ۲۳۰ درجه قرار داده، قالب ها را با کره و موم چرب کرده و خمیر را داخل قالب ها بریزید. ۵۰ دقیقه کیک ها را بپزید و پس از سرد شدن از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.

اطلاعات تغذیه ای در هر عدد کانلی

۰
۱۹۳ کالری انرژی
۰
۷ گرم چربی
۰
۲۶٫۷ گرم کربوهیدرات
۰
۳٫۳ گرم پروتئین
۰
۷۳ میلی گرم سدیم
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “دسر خوشمزه ای به نام کانلی دی بوردو”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close