اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.
این بیسکوییت ساده در حقیقت shortbread نام دارد و اصالتی اسکاتلندی دارد. اگر جایی شنیدید که می گویند طرز تهیه بیسکوییت اسکاتلندی، منظورشان همین بیسکوییت ساده ی کره ای است
می توانید به جای برگ تازه ی گشنیز، از برگ گشنیز خشک استفاده کنید. همچنین ممکن است بخواهید به جای زنجبیل و سیر تازه از پودر آنها استفاده کنید. هیچ اشکالی ندارد، اگر ماست به این مواد نزنید، می توانید در جای خشک و خنک نگهداریشان کرده و در زمان نیاز از آنها استفاده کنید.
1 thought on “طرز تهیه بیسکوییت کره ای ساده و خوشمزه”