اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.
تندوری، مخلوطی از چندین ادویه است که در زمانهای قدیم برای پخت و پز انواع گوشت داخل تنورهایی که به تَندور معروف بوده اند استفاده می شده است. مثل بقیه ی ادویه ها، این ادویه هم ریشه ای هندی دارد و خاستگاه آن هند است. در هند به تنور، تندور گفته می شود. مرغ ها را به سس تندوری آغشته می کنند و سپس داخل تنور قرار می دهند تا بپزد. غذاهای تندوری طعمی عالی و دلچسب دارند. برای دانستن طرز تهیه ادویه ی تندوری که با مخلوط شدن با ماست می شود سس تندوری با ما همراه باشید.
تندوری برای طبخ انواع غذاهای گوشتی، از جمله مرغ، ماهی و میگو بسیار مناسب است و این گوشت ها را خوش طعم می کند.
می توانید به جای برگ تازه ی گشنیز، از برگ گشنیز خشک استفاده کنید. همچنین ممکن است بخواهید به جای زنجبیل و سیر تازه از پودر آنها استفاده کنید. هیچ اشکالی ندارد، اگر ماست به این مواد نزنید، می توانید در جای خشک و خنک نگهداریشان کرده و در زمان نیاز از آنها استفاده کنید.