سالادها و غذاهای سبکغذای ارزانغذای عربیغذای ملل

طرز تهیه سالاد تبوله

تبوله، تابوله، به انگلیسی Tabbouleh سالادی خوش طعم و گیرا

اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.

تبوله، نوعی سالاد عربی است که معمولاً از جعفری ریز ریز شده، گوجه، پیاز، نعنا، سیر و بلغور (خیس خورده) تهیه می شود. طرز تهیه سالاد تبوله بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه می باشد. می توان گفت سالاد تبوله، شکل عربی سالاد شیرازی خودمان با یک سری تغییرات است. سس یا مایه ی این سالاد متشکل از روغن (زیتون یا کنجد)، مایع ترش (سرکه، آبلیمو یا آبغوره) و نمک است. برخی آشپزها به جای بلغو از آرد استفاده می کنند.

اطلاعات پخت

۰
۱۵ دقیقه آماده سازی
۰
۴۵ دقیقه مدت پخت
۰
۶۰ دقیقه کل زمان لازم
۰
برای ۴ نفر
میزان دشواری
۲۸%

مواد لازم

  • ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ ق غذاخوری گرم ماسالا (طرز تهیه)
  • ۸۰۰ گرم نخود نیمه پخته و آبکشی شده
  • ۲۵۰ گرم مخلوط ماش، عدس و دال عدس پخته شده
  • ۲۵۰ گرم نخود فرنگی پخته شده
  • ۲ عدد لیمو
  • ۲۵۰ گرم برگ جعفری خیلی ریز شده
  • ۲۰۰ گرم برگ نعنای تازه ی خرد شده
  • ۲۵۰ گرم زردک یا هویج ریز ریز شده
  • ۱ عدد خیار خرده شده
  • یک پیمانه دانه ی انار

طرز تهیه

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد تنظیم کرده و چهار قاشق روغن زیتون را به همراه ادویه ی گرم ماسالا و نخود ها داخل ظرفی ریخته و هم بزنید. ۱۵ دقیقه این مواد را داخل فر بگذارید.
  2. پوست لیموها را رنده کرده روی مواد بپاشید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. 
  3. ظرف را خارج کرده، اجازه دهید سرد شود.
  4. نخودها را به همراه بقیه ی مواد در یک کاسه ی مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.

سالاد تبوله ی شما آماده است. آن را به شکل دلخواهتان میل کنید.

نوش جان

اطلاعات تغذیه ای در هر پرس

۰
۴۱۰ کالری انرژی
۰
۱۸ گرم چربی
۰
۲۸ گرم کربوهیدرات
۰
۳۰ گرم پروتئین
۰
۴۰۰ میلی گرم سدیم

سایر نکات لازم

سالاد تبوله اصالتی لبنانی – سوری دارد. مردم بومی از گیاهان معطر آنجا برای تهیه سالاد تبوله استفاده می کنند. 

گندمی که در مناطق سوریه و لبنان رشد می کند، مناسب بلغور کردن است و به همین دلیل آنجا بیشتر از بلغور گندم استفاده می شود.

در کشورهای سوریه، اسرائیل، فلسطین، لبنان، اردن، مصر و عراق  از سالاد تبوله به عنوان چاشنی و مزه ی غذاها استفاده می کنند.

طرز تهیه سالاد تبوله
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “طرز تهیه سالاد تبوله”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close