طرز تهیه نان پیتا خوشمزه طرز تهیه نان پیتا خوشمزه { "@context": "https://schema.org/", "@type": "Recipe", "name": "طرز تهیه نان پیتا خوشمزه", "image": [ "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/03/نان-پیتا-6.jpg", "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/03/نان-پیتا-5.jpg", "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/03/نان-پیتا-1.jpg" ], "author": { "@type": "Person", "name": "صبظرشب" }, "datePublished": "2019-03-11", "description": "نانی خوشمزه، هم به تنهایی هم با سایر غذاها", "prepTime": "PT180M", "cookTime": "PT10M", "totalTime": "PT190M", "keywords": "نان خانگی,طرز تهیه,طرز تهیه نان پیتا,نان,نان خوشمزه,نان ساده", "recipeYield": "8 servings", "recipeCategory": "Bread", "recipeCuisine": "Asian", "nutrition": { "@type": "NutritionInformation", "calories": "187 calories" }, "recipeIngredient": [ "7 گرم خمیر مایه خشک1 پیمانه آب گرم (38 درجه)سه پیمانه آرد گندمدو ق غذاخوری روغن زیتونیک و نصفی ق چایخوری نمک", "", "", "", "", "", "" ], "recipeInstructions": [ { "@type": "HowToStep", "text": "خمیر مایه را به همراه یک پیمانه آب گرم و یک پیمانه آرد داخل یک کاسه بریزید. خوب هم بزنید و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا مخلوط حالتی اسفنجی گرفته و شروع به حباب زدن کند. یکی و نصفی ق غذاخوری روغن زیتون را به همراه نمک روی خمیر بریزید. 2 پیمانه ی باقیمانده از آرد را نیز اضافه کرده و مواد را با سرعت پایین مخلوط کنید. اگر از دستگاه خمیرساز استفاده می کند، دور آرام را انتخاب کنید. خمیر را به آرامی ورز دهید تا حالتی نرم و فنری پیدا کند. سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به صورت گرد درآورید. یک کاسه ای را با یک چهارم روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را نیز چرب کرده و در کاسه را با یک تکه فویل محکم بپوشانید و 2 ساعت صبر کنید. خمیر را از کاسه خارج کرده و به آرامی آن را پهن کنید، قطر خمیر باید یک بند انگشت باشد. با استفاده از چاقو خمیر را به 8 قسمت تقسیم کنید. هر تکه از خمیر را به صورت یک چانه درآورده، رویشان را با پلاستیک پوشانده و اجازه دهید 30 دقیقه استراحت کنند. هر چانه را با دست پهن کنید به این ترتیب که حالتی شبیه نان همبرگر با ضخامت نیم بند انگشت به خود بگیرند. با استفاده از یک فرچه، روی خمیرها روغن زیتون بمالید. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم داغ کرده و هر طرف نان پیتا را به مدت 3 دقیقه بپزید. ممکن است شما نان برشته تری دوست داشته باشید، پس زمان پخت نان پیتای خودتان را کمی بیشتر در نظر بگیرید. " }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" }, { "@type": "HowToStep", "text": "" } ], "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "4", "bestRating": "5" }, "author": { "@type": "Person", "name": "صبظرشب" }, "datePublished": "2019-03-11", "reviewBody": "پیتا، نوعی نان است که در منطقه ی خاورمیانه در کشورهایی مثل اسرائیل، سوریه، لبنان و کشورهایی همچون ترکیه، یونان و ارمنستان طبخ می شود. این نان قدمتی هزارساله دارد و برخی آن را مادر پیتزا می دانند. مواد اصلی این نان آرد گندم، عسل، خمیر ترش و آب هستند. از نان پیتا می توان به عنوان نان ساندویچ نیز استفاده کرد. اگر میخواهید نان پیتا را در منزل تهیه کنید و طرز تهیه نان پیتا را می خواهید، در ادامه ی مطلب با شما خواهیم بود. ", "publisher": "sobzorshab.ir" }, "aggregateRating": { "@type": "AggregateRating", "ratingValue": "5", "ratingCount": "470" } }