اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.
پیتا، نوعی نان است که در منطقه ی خاورمیانه در کشورهایی مثل اسرائیل، سوریه، لبنان و کشورهایی همچون ترکیه، یونان و ارمنستان طبخ می شود. این نان قدمتی هزارساله دارد و برخی آن را مادر پیتزا می دانند. مواد اصلی این نان آرد گندم، عسل، خمیر ترش و آب هستند. از نان پیتا می توان به عنوان نان ساندویچ نیز استفاده کرد. اگر میخواهید نان پیتا را در منزل تهیه کنید و طرز تهیه نان پیتا را می خواهید، در ادامه ی مطلب با شما خواهیم بود.

اطلاعات پخت
۰
۳ ساعت آماده سازی
۰
۱۵ دقیقه مدت پخت
۰
۳ ساعت و ۱۵ دقیقه کل زمان لازم
۰
برای ۸ نفر
میزان دشواری
۵۲%
مواد لازم
- ۷ گرم خمیر مایه خشک
- ۱ پیمانه آب گرم (۳۸ درجه)
- سه پیمانه آرد گندم
- دو ق غذاخوری روغن زیتون
- یک و نصفی ق چایخوری نمک
طرز تهیه
- خمیر مایه را به همراه یک پیمانه آب گرم و یک پیمانه آرد داخل یک کاسه بریزید. خوب هم بزنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط حالتی اسفنجی گرفته و شروع به حباب زدن کند.
- یکی و نصفی ق غذاخوری روغن زیتون را به همراه نمک روی خمیر بریزید. ۲ پیمانه ی باقیمانده از آرد را نیز اضافه کرده و مواد را با سرعت پایین مخلوط کنید. اگر از دستگاه خمیرساز استفاده می کند، دور آرام را انتخاب کنید. خمیر را به آرامی ورز دهید تا حالتی نرم و فنری پیدا کند. سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به صورت گرد درآورید.
- یک کاسه ای را با یک چهارم روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار دهید، روی خمیر را نیز چرب کرده و در کاسه را با یک تکه فویل محکم بپوشانید و ۲ ساعت صبر کنید.
- خمیر را از کاسه خارج کرده و به آرامی آن را پهن کنید، قطر خمیر باید یک بند انگشت باشد. با استفاده از چاقو خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید. هر تکه از خمیر را به صورت یک چانه درآورده، رویشان را با پلاستیک پوشانده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کنند.
- هر چانه را با دست پهن کنید به این ترتیب که حالتی شبیه نان همبرگر با ضخامت نیم بند انگشت به خود بگیرند.
- با استفاده از یک فرچه، روی خمیرها روغن زیتون بمالید. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم داغ کرده و هر طرف نان پیتا را به مدت ۳ دقیقه بپزید. ممکن است شما نان برشته تری دوست داشته باشید، پس زمان پخت نان پیتای خودتان را کمی بیشتر در نظر بگیرید.
اطلاعات تغذیه ای در هر پرس
۰
۱۸۷ کالری انرژی
۰
۳٫۶ گرم چربی
۰
۳۳٫۱ گرم کربوهیدرات
۰
۴٫۸ گرم پروتئین
۰
۵۱۱ میلی گرم سدیم