نان های مللنان و شیرینی ها

طرز تهیه نان پیتا خوشمزه

نانی خوشمزه، هم به تنهایی هم با سایر غذاها

اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.

پیتا، نوعی نان است که در منطقه ی خاورمیانه در کشورهایی مثل اسرائیل، سوریه، لبنان و کشورهایی همچون ترکیه، یونان و ارمنستان طبخ می شود. این نان قدمتی هزارساله دارد و برخی آن را مادر پیتزا می دانند. مواد اصلی این نان آرد گندم، عسل، خمیر ترش و آب هستند. از نان پیتا می توان به عنوان نان ساندویچ نیز استفاده کرد. اگر میخواهید نان پیتا را در منزل تهیه کنید و طرز تهیه نان پیتا را می خواهید، در ادامه ی مطلب با شما خواهیم بود.

اطلاعات پخت

۰
۳ ساعت آماده سازی
۰
۱۵ دقیقه مدت پخت
۰
۳ ساعت و ۱۵ دقیقه کل زمان لازم
۰
برای ۸ نفر
میزان دشواری
۵۲%

مواد لازم

  • ۷ گرم خمیر مایه خشک
  • ۱ پیمانه آب گرم (۳۸ درجه)
  • سه پیمانه آرد گندم
  • دو ق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نصفی ق چایخوری نمک

طرز تهیه

  1. خمیر مایه را به همراه یک پیمانه آب گرم و یک پیمانه آرد داخل یک کاسه بریزید. خوب هم بزنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا مخلوط حالتی اسفنجی گرفته و شروع به حباب زدن کند. 
  2. یکی و نصفی ق غذاخوری روغن زیتون را به همراه نمک روی خمیر بریزید. ۲ پیمانه ی باقیمانده از آرد را نیز اضافه کرده و مواد را با سرعت پایین مخلوط کنید. اگر از دستگاه خمیرساز استفاده می کند، دور آرام را انتخاب کنید. خمیر را به آرامی ورز دهید تا حالتی نرم و فنری پیدا کند. سپس خمیر را روی سطحی آردپاشی شده به صورت گرد درآورید. 
  3. یک کاسه ای را با یک چهارم روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل کاسه قرار دهید،  روی خمیر را نیز چرب کرده و در کاسه را با یک تکه فویل محکم بپوشانید و ۲ ساعت صبر کنید.
  4. خمیر را از کاسه خارج کرده و به آرامی آن را پهن کنید، قطر خمیر باید یک بند انگشت باشد. با استفاده از چاقو خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید.  هر تکه از خمیر را به صورت یک چانه درآورده، رویشان را با پلاستیک پوشانده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کنند. 
  5. هر چانه را با دست پهن کنید به این ترتیب که حالتی شبیه نان همبرگر با ضخامت نیم بند انگشت به خود بگیرند.
  6. با استفاده از یک فرچه، روی خمیرها روغن زیتون بمالید. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم داغ کرده و هر طرف نان پیتا را به مدت ۳ دقیقه بپزید. ممکن است شما نان برشته تری دوست داشته باشید، پس زمان پخت نان پیتای خودتان را کمی بیشتر در نظر بگیرید.

اطلاعات تغذیه ای در هر پرس

۰
۱۸۷ کالری انرژی
۰
۳٫۶ گرم چربی
۰
۳۳٫۱ گرم کربوهیدرات
۰
۴٫۸ گرم پروتئین
۰
۵۱۱ میلی گرم سدیم

سایر نکات لازم

نان پیتا بافتی نرم و اسفنجی دارد. می توانید هر قرص نان پیتا را به دو قسمت تقسیم کرده و مثل نان ساندویچ، وسط آن را با مواد دلخواه پر کنید.

نان پیتا را می توانید تا حداکر ۴ روز نگهداری و مصرف کنید. زمان بیشتر باعث بیات شدن و از بین رفتن بافت ارتجاعی نان پیتا می شود.

طرز تهیه نان پیتا خوشمزه
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close