ادویه و طعم دهنده هااطلاعات عمومیدانستنیها و لغاتنکات و فنون آشپزی و خانه داری

طرز تهیه ادویه کیجن

ادویه ی کیجن (بخوانید کِی جِن) ادویه ای فرانسوی با طعمی عالی

اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.

اطلاعات تهیه/پخت

۰
۱۰ دقیقه آماده سازی
۰
۰ دقیقه مدت پخت
۰
۱ دقیقه کل زمان لازم
۰
برای ۱۲ قاشق
میزان دشواری
۲۰%

مواد لازم

  • ۲ ق غذاخوری پودر سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
  • ۲ ق غذاخوری پاپریکا
  • ۲ ق غذاخوری نمک
  • ۱ ق غذاخوری فلفل سیاه
  • ۱ ق غذاخوری فلفل قرمز
  • ۱ ق غذاخوری آویشن خشک
  • ۱ ق غذاخوری پودر پیاز

طرز تهیه

برای تهیه ی این ادویه ی خوش طعم و اشتهاآور کافی است کل موادی که گفته شده است را به همراه ادویه ی ایتالیایی داخل یک شیشه ی دردار بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.

در مطالب قبلی، طرز تهیه ی ادویه ی ایتالیایی را توضیح داده ایم، می توانید طرز تهیه ادویه ی ابتالیایی را اینجا ببینید.

این ادویه برای انواع غذاهای گوشتی که ماهی هم جزو آنهاست، قابل استفاده بوده و می توانید با استفاده از آن یک غذای خوشمزه تهیه کنید.

اطلاعات تغذیه ای در هر قاشق

۰
۱ کالری انرژی
۰
۰ گرم چربی
۰
۲ گرم کربوهیدرات
۰
۰٫۵ گرم پروتئین
۰
۸۰۰ میلی گرم سدیم

سایر نکات لازم

ادویه ی کیجن که به اشتباه در برخی سایتها کاجون، کاجن، کیجون ترجمه شده است، ادویه ای بسیار عالی و خوشمزه است که ریشه در فرهنگ غذایی آکادیان های ساکن در فرانسه دارد. 

کیجن در کل نوعی روش طبخ است که می تواند ردی از آن را در بسیاری غذاهای فرانسوی مشاهده کرد. 

طرز تهیه ادویه کیجن
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close