اول از همه فر را روی ۲۰۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ظرف ۳۶ در ۲۶ سانتیمتری را چرب نمایید.
کره را به همراه آویشن ها داخل یک ظرف کوچک حرارت دهید تا ذوب شود. آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی به قوام دلخواه رسید، آب مرغ را اضافه نموده و آنقدر هم بزنید تا مواد یک دست شوند. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و اجازه دهید یک جوش بخورد. شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشند و بپزند تا زمانی که طعم آرد از خامی در بیاید. حدوداً ۱۰ دقیقه کافی است.
هویج، پیازها، مرغ و کرفس را داخل ظرفی برای فر آماده کرده بودید بریزید، خوب مخلوط کنید و همه جای ظرف پخش نمایید.
سسی که در قسمت ۲ آماده کرده بودید را روی مواد قسمت ۳ پخش کنید.
خمیر را پهن کرده و به هر شکلی که دوست دارید روی در ظرف قرار دهید و با استفاده از یک فرچه روی آن تخم مرغ بمالید. ظرف را داخل فر قرار داده و اجازه دهید رنگ خمیر روی ظرف به طلایی تیره بزند.
پات پای خوشمزه ی شما آماده است. می توانید آن را با برش دلخواه تقسیم و نوش جان کنید.