شامغذا با گوشت گاوغذای مللغذای یونانی

استیک کبابی با سالاد یونانی

اگر صفحه ی ما را از طریق موبایل و به صورت ساده می بینید، جهت نمایش نسخه پیشرفته در پایین ترین قسمت صفحه، کلید “نمایش نسخه اصلی” را لمس کنید.

اطلاعات پخت

۰
۲۰ دقیقه آماده سازی
۰
۲۰ دقیقه مدت پخت
۰
۴۰ دقیقه کل زمان لازم
۰
برای ۴ نفر
میزان دشواری
۳۴%

مواد لازم

  • ۳ ق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ ق غذاخوری سرکه خانگی
  • ۲ ق غذاخوری نعنا یا ریحان تازه ی خرد شده
  • ۱ ق چایخوری عسل
  • ۱ عدد خیار متوسط
  • ۱۰عدد گوجه ی ریز
  • ۱ عدد پیاز کوچک حلقه شده
  • نصف پیمانه پنیر سفید خرد شده
  • یک سوم پیمانه زیتون بدون هسته حلقه ای
  • یک پیمانه دانه ی ذرت پخته شده(یا کنسرو)
  • ۷۰۰ گرم گوشت گوساله (استیکی)

طرز تهیه

  1. یک ماهیتابه ی بزرگ را گرم کنید و در همین حین، سرکه، عسل، نعنا یا ریحان را به همراه نمک و فلفل هم بزنید و خوب مخلوط کنید. به این سس، ویناگرات می گویند. ۲ قاشق از ویناگرات را برای استفاده های بعدی برداشته و به بقیه ی ویناگرات، خیار، گوجه، پیاز قرمز حلقه شده، پنیر و روغن زیتون را اضافه و خوب تکان دهید تا همه ی مواد به ویناگرات آغشته شوند. به این سالادی که آماده کرده اید، سالاد یونانی می گویند.
  2. ذرت ها را داخل ماهیتابه ای داغ شده است تفت دهید. حدود ۸ دقیقه کافی است. سپس آنها را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی حرارتشان را از دست بدهند.
  3. گوشت را به دلخواه با مقدار دلخواه نمک و فلفل سرخ یا کباب نموده و سپس به همراه سالاد یونانی و ذرت ها میل نمایید. 

اطلاعات تغذیه ای

۰
۴۷۰کالری انرژی
۰
۲۳ گرم چربی
۰
۲۹ گرم کربوهیدرات
۰
۳۷ گرم پروتئین
۰
۸۴۰ میلی گرم سدیم

سایر نکات لازم

معمولاً برای استیک از گوشت گوساله ای که از قسمت بالای دنده تهیه می شود استفاده می کنند.

اگر دوست ندارید وسط استیک نیمه پز نباشد، آن را بیشتر روی حرارت نگه دارید.

استیک کبابی با سالاد یونانی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close