صبحانهکیکنان و شیرینی هاوافل

طرز تهیه وافل صبحانه ای ساده و خوشمزه

وافل را می توان همان پن کیک در نظر گرفت با شکل و شمایل خاص خودش!

مواد لازم برای

۱۲ عدد وافل ۸ سانتی متری
  • ۱۳۵ گرم آرد سفید
  • ۱۳۵ گرم آرد سبوسدار
  • نصف ق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ ق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۳ ق غذاخوری شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۶۰ گرم کره
  • ۴۵۰ سی سی دوغ شیرین (دوغ واقعی!)

طرز تهیه

۱۵ دقیقه زمان لازم دارید

میزان دشواری: آسان

  1. صفحه های مربعی چهارخانه ی اسنک پز خود را آماده و نصب نمایید و بگذارید اسنک پزتان گرم شود (به این صفحات، صفحات وافل نیز گفته می شود).
  2. در یک کاسه، آردها، جوش شیری، بکینگ پودر، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. 
  3. در کاسه ای دیگر، کره ی ذوب شده، تخم مرغ و دوغ را مخلوط و خوب هم بزنید. 
  4. مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه استراحت کنند.
  5. کف صفحات اسنک پز را با اسپری روغن چرب کرده و با استفاده از یک ملاقه، با توجه به اندازه ی اسنک پزتان، مواد را روی اسنک پز بریزید و اجازه دهید وافل بپزد. 
  6. وقتی وافل تان آماده شد، با شربت، مربا، عسل یا مارمالاد میل نمایید. وافل را باید به صورت گرم و تازه مصرف کنید.

عوامل تغذیه ای در هر عدد وافل ۸ سانتی متری

چربی(۵٫۵ گرم)
۱۵۸ کالری
کربوهیدرات(۲۲ گرم)
پروتئین(۵٫۵ گرم)
سدیم(۳۱۲ میلیگرم)

گالری وافل

توضیحاتی درباره ی وافل

وافل از جمله شیرینی های ساده و پرطرفدار است که اصالتاً متعلق به فرانسه است. البته نمی توانیم وافل را کاملاً جزو شیرینی ها به حساب بیاوریم. می توان گفت که وافل همان پن کیک خودمان است که در فرانسه زاده شده است!!! 

وافل بافتی نرم و طعمی دلپذیر دارد و به همین دلیل برای صبحانه و عصرانه از آن استفاده می کنند. می توانید وافل تازه را به همراه خامه به عنوان یک صبحانه ی مقوی و عالی با کمی عسل میل نمایید.

طرز تهیه وافل صبحانه ای ساده و خوشمزه
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close