شیر را داغ کنید اما نگذارید به جوش برسد. دمای ۸۰ درجه مناسب است. سپس شیر را از روی حرارت بردارید و یک چهارم فنجان کره را داخل آن بیاندازید و حل کنید.
اجازه دهید مخلوط شیر و کره با دمای اتاق سرد شود.
در یک کاسه ی بزرگ، خمیر مایه را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر سفید در آب گرم حل کنید. صبر کنید تا حالت کرمی به خودش بگیرد، حدوداً ۱۰ دقیقه کافی است.
وقتی مخلوط مخمر شروع به حباب زدن کرد، مخلوط شیر و کره را به آن اضافه نمایید.
تخم مرغ را به همراه بقیه ی شکرهای سفید، نمک و جوز هندی هم زده و به مخلوط بالا اضافه نمایید.
حالا در حالی که مواد را هم می زنید، آرد را به شکل پیمانه پیمانه به مخلوط اضافه کنید و هم زنید تا یکدست شود.
وقتی خمیر خودش را گرفت، آن را روی یک سطح آردپاشی شده قرار داده و خوب ورز دهید تا جایی که صاف شده و حالت کشی به خودش بگیرد.
کاسه ای را روغن بمالید و خمیر را داخلش بگذارید. خمیر را داخل کاسه بگردانید به طوری که سطحش کاملاً چرب شود.
با پارچه ای مناسب در کاسه را بگذارید و اجازه دهید ۲ ساعت استراحت کند تا حجم پیدا کند. وقتی خمیر ورز آمد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم و اجازه دهید گرم شود. در همین حین، شروع به تهیه ی مایه ی وسط کیک می کنیم:
شکر قهوه ای، دارچین، گردوهای خرد شده، نصف پیمانه آرد و نصف پیمانه کشمش را با هم مخلوط نموده و نشف پیمانه کره ی آب شده را روی آنها بریزید و خوب مخلوط کنید.
هر تکه خمیر را به صورت مستطیلی ۲۰ در ۳۲ سانتی متری در آورید و روی طول هر کدام از آن ها، نیمی از مایه را پخش کنید.
خمیرها را به صورت رول (مثل موکت) لوله کرده و به شکل یک حلقه دو سر لوله را به هم بچسبانید. حالا شما دو حلقه بزرگ دارید.
با استفاده از یک قیچی تمیز، به اندازه ی ۲ سانتیمتر سطح خمیر را برش بزنید (فیلم را ببینید).
اجازه دهید حلقه ها در یک مکان گرم به مدت ۴۵ دقیقه قرار بگیرند تا اندازه شان دو برابر شود. سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر آنها را بپزید.