پختن بوقلمون نکاتی کاربردی برای پخت بوقلمون { "@context": "https://schema.org", "@type": "NewsArticle", "mainEntityOfPage": { "@type": "WebPage", "@id": "https://google.com/article" }, "headline": "نکاتی کاربردی برای پخت بوقلمون عالی ", "image": [ "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/02/%D8%A2%D8%A8%D8%AC%D9%88.jpg", "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/02/%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg", "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2019/02/%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87.jpg" ], "datePublished": "2019-02-23T19:25:00+07:00", "dateModified": "2019-02-23T19:25:00+07:00", "author": { "@type": "Person", "name": " وبسایت آشپزی صبظرشب" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "sobzorshab.ir", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://sobzorshab.ir/wp-content/uploads/2017/12/56.png" } }, "description": "گوشت بوقلمون خواص زیادی دارد، ولی بدبو است. البته اگر صحیح طبخ شود تبدیل به گوشتی خوش طعم میشود. " }