شامغذا با گوشت گاوناهار

استیک مخصوص و خوشمزه

یک استیک بی نظیر

این خوراک را از یک دوست ایتالیایی یاد گرفته ام، اعتراف می کنم تا قبل از طبخ این غذا، هیچ علاقه ای به استیک نداشتم؛ اما این دستور پخت، نظرم را عوض کرد.

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۴ تکه ی ۲۰۰ گرمی گوشت گوساله (به شکل استیکی)
  • ۲ و نیم پیمانه آرد
  • ۲ ق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ ق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ ق چایخوری فلفل سیاه
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه دوغ
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ ق غذاخوری سس فلفل تند
  • ۲ حبه سیر له شده
  • ۳ پیمانه روغن گیاهی سرخ کردنی
  • ۴ پیمانه شیر

طرز تهیه

۴۰دقیقه زمان لازم دارید
  1. دو پیمانه از آرد را داخل ظرفی مناسب بریزید و با جوش شیرین، بکینگ پودر، فلفل، و نمک مخلوط کنید. 
  2. در ظرفی دیگر، تخم مرغ، دوغ، سس فلفل و سیر را مخلوط کنید.
  3. هر تکه از گوشت ها را اول داخل آرد و سپس داخل سس و مجدداً داخل آرد بغلتانید.
  4. دقت کنید که سطح مرغ ها کاملاً به آرد آغشته شوند.
  5. بهتر است که مقداری از آرد خشک را رو استیک ها بپاشید، با این کار، تردی استیک ها بیشتر می شود.
  6. روغن را داغ داغ کنید (حدود ۱۶۵ درجه سانتیگراد). استیک ها را تا زمانی که طلایی شوند – چیزی حدود ۳ تا ۵ دقیقه – سرخ کنید. 
  7. استیک ها را روی توری قرار دهید تا روغنشان خارج شود. یک چهارم از  روغن باقی مانده در ماهیتابه را نگه داشته و بقیه را خالی کنید. فقط حواستان باشد تکه های ریزی که بعد از سرخ شدن باقی مانده اند در ماهیتابه بمانند!
  8. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مابقی آرد (که حدود ۱/۴ پیمانه بود) را داخل روغن نیمه داغ بریزید. حالا خوب آرد را هم بزنید و شیر را اضافه کنید.
  9. تا شیر را اضافه کردید، حرارت را از ملایم به سمت متوسط ببرید. کمی که مواد غل خوردند، شعله را کم و اجازه دهید بین ۳ تا ۶ دقیقه جا بیوفتند.
  10. استیک ها را به شکل دلخواه داخل ظرف چیده و از این سسی که درست کرده اید، رویشان بریزید و میل کنید.

نوش جان!

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۳۴٫۳ گرم)
۷۹۱کیلوکالری
کربوهیدرات(۷۱گرم)
پروتئین(۴۷گرم)
سدیم(۱۳۹۳میلیگرم)

تصاویر استیک

خوراک سینه مرغ پرویی با برنج
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “استیک مخصوص و خوشمزه”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close