دشمنِ حالت تهوع
زنجیل علاوه بر اینکه به غذاها عطر و طعمی منحصر به فرد می دهد، یک ماده ی غذایی-دارویی است! دانشمندان به تازگی کشف کرده اند که مصرف زنجبیل در هنگام تهوع و استفراغ، عاملی مفید در رفع این مشکل است.
ارتقاء دهنده های سلامتی
قارچ ها در اشکال و انواع مختلفی رشد می کنند، اما هر نوعی که باشند -در صورتی که به شکل صحیح پرورش و برداشت شوند – در تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن موثر هستند. قارچ ها به علت اینکه حاوی لنتینان هستند از جمله مواد غذایی ضدتومور محسوب می شوند.
ضامن روان بودن بدن!
چربی، اگر سالم باشد، جزو مهمترین مواد غذایی است که بدن باید دریافت کند. چربی های سالم خطر بیماریهای قلبی را کاهش می دهند! از جمله منابع سرشار از چربی های سالم می توان به ماهی، روغن زیتون، آووکادو، گردو، بادام و کنجد اشاره کرد.
منبع انرژی!
لبو حاوی قندهای مفید و مناسب برای بدن است که مملو از انرژی لازم برای بدن هستند. چغندر یا همان لبوی خودمان، حاوی آهن، کلسیم، و ویتامین های ب و ث است. همچنین، چغندر خاصیت ضد سرطانی نیز دارد و در برابر بیماری های قلبی به ما کمک میکند.