شامغذاهای بدون گوشتناهار

طرز تهیه فلافل خوشمزه

اگر طعم فلافل های آماده را دوست ندارید و می خواهید خودتان فلافل درست کنید، این مطلب را بخوانید.

فلافل در اصل متعلق به مردم عزیز و خونگرم آبادان است. طعم این غذای ساده، درست مثل خود مردم آبادان، گیرا و عالی است. به همین دلیل همه جای ایران، این غذا را دوست دارند. اگر علاقه دارید تا در مورد تاریخچه ی این غذا مطالعه ای داشته باشد، اینجا را کلیک کنید…

مواد لازم برای

۶ نفر
  • نخود ۱ کیلو
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۱ بوته
  • فلفل سیاه و سفید ۲/۳ ق غ
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه مخصوص فلافل (شامل زیره ،گشنیز  زردچوبه و ادویه های مختلف ) یا ادویه کاری نصف قاشق غذاخوری
  • سس انبه به میزان دلخواه
  • روغن ترجیحا کنجد به میزان لازم

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  1. نخود را به مدت ۲۴ ساعت داخل آب بخیسانید. یادتان باشد در این مدت، چند بار آب نخود را عوض کنید. 
  2. نخودهای خیس خورده را به همراه جعفری، پیاز و سیر داخل غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.
  3. وقتی مواد تبدیل به خمیر شدند، نمک، فلفل و ادویه ها را هم اضافه نموده و با قالب دلخواه آنها را تقسیم کنید. 
  4. ممکن است خمیر آب بیوفتد، اگر این اتفاق افتاد، از آرد نخودچی استفاده کنید. 
  5. روغن را در یک ظرف گود داغ کرده و فلافل ها را داخل روغن سرخ کنید. وقتی خمیر خودش را بگیرد، فلافل به بالای روغن می آید و غوطه ور می شود. 
  6. برای تهیه سس انبه هم کافی است به ازای هر قاشق پودر انبه، ۶ قاشق آب چوشیده و ۴ قاشق سرکه ی سفید را با هم مخلوط نموده و روی فلافل ها بریزید (این مورد دلخواه است)

عوامل تغذیه ای در هر عدد فلافل(۱۷ گرم)

چربی(۳ گرم)
۵۷ کیلوکالری
کربوهیدرات(۵ گرم)
پروتئین(۲٫۳ گرم)
سدیم(۵۰ میلیگرم)

گالری فلافل

طرز تهیه فلافل عالی و خوشمزه
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close