مواد لازم برای 12عدد مافین 2 پیمانه آرد چند منظوره 1 ق چایخوری بکینگ پودر نصف ق چایخوری جوش شیرین نصف ق چایخوری نمک نصف پیمانه کره 1 پیمانه شکر سفید 2 عدد تخم مرغ یک قاشق چایخوری وانیل یک و نیم پیمانه سیب خرد شده یک سوم پیمانه شکر قهوه ای 1 ق غذاخوری آرد یک هشتم ق چایخوری دارچین 1 ق غذاخوری کره طرز تهیه 60 دقیقه زمان لازم دارید اول از همه فر را روی درجه حرارت 190 سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه ی بزرگ، کره، شکر سفید و تخم مرغها را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس وانیل و تکه های سیب را هم اضافه کنید. حالا در حالی که مواد را با یک قاشق چوبی هم می زنید، مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید. خمیر به دست آمده را داخل قالب (چرب شده) دلخواه بریزید. در یک کاسه ی کوچک شکر قهوه ای، یک قاشق آرد، دارچین و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و روی خمیرهایی که داخل قالب هستند بریزید. مافین ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر لازم بود، زمان بیشتری صبر کنید. وقتی مافین ها را از فر بیرون آوردید، قبل از خارج کردن مافین ها ار داخل قالب،5 دقیقه صبر کنید. پس از سرد شدن، میل کنید. نوش جان عوامل تغذیه ای در هر عدد مافین استاندارد چربی(9.7 گرم) 264 کیلوکالری کربوهیدرات(41.4 گرم) پروتئین(3.4 گرم) سدیم(225 میلیگرم) گالری انواع مافین سیب مافین سیب (1) مافین سیب (2) مافین سیب (3) مافین سیب (4) مافین سیب (5) مافین سیب (6) <!doctype html>