کوکینان و شیرینی ها

کوکی شکلاتی ساده با زنجبیل

این کوکی دستوری از طرف سرآشپز بایرون نی یِِلسن است. ساده، سریع، خوشمزه

به نظر من کوکی حتی اسمش هم خوشمزه است!! یک تردی خاصی در کلمه اش وجود دارد که آن را از خود کوکی قرض گرفته است. این دستور تهیه، که در زیر می خوانید، در عین سادگی، بسیار بسیار خوشمزه است.

مواد لازم برای

۷۲ عدد کوکی
  • ۴ و نیم پیمانه آرد همه کاره
  • ۲ ق چایخوری جوش شیرین
  • ۲ ق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه کره ی نرم شده
  • ۱ پیمانه مارگارین
  • ۱ و نیم شکر سفید
  • ۱ و نیم پیمانه شکر قهوه ای
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • نصف ق غذاخوری وانیل
  • ۲ ق غذاخوری شیر بدون چربی
  • ۴ پیمانه چیپس یا خُرده ی شکلات
  • سه چهارم پیمانه زنجبیل ریز ریز شده

طرز تهیه

۳۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. اول از همه فر را روی درجه حرارت ۱۹۰ سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. 
  2. آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه ی بزرگ، کره، مارگارین، شکر سفید و قهوه ای را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. 
  4. در این مرحله همه ی تخم مرغ ها را یکجا داخل مخلوط بالا شکسته و هم بزنید. وانیل و شیر را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. 
  5. حالا در حالی که مواد را با یک قاشق چوبی هم می زنید، مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید. وقتی خوب مخلوط شدند، شکلات ها و زنجبیل را هم اضافه کنید.
  6. کوکی ها را به شکل دلخواه درآورده و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی رنگ کوکی ها طلایی-قهوه ای شد و براقی خود را از دست داد، کوکی شما آماده است.
  7. کوکی ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
  8. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر عدد کوکی استاندارد

چربی(۸٫۷ گرم)
۱۶۳ کیلوکالری
کربوهیدرات(۲۱٫۴ گرم)
پروتئین(۱٫۶ گرم)
سدیم(۱۲۵ میلیگرم)

گالری کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی شکلاتی زنجبیلی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close