صبحانه

بهترین طرز تهیه میوزلی

میوزلی، یا موسلی صبحانه ی مورد علاقه ی سوییسی هاست که جوی دوسر ماده ی اصلی آن است.

مواد لازم برای

۱ نفر
  • یک چهارم پیمانه جو پرک
  • یک هشتم پیمانه بلغور جو دوسر
  • ۱ ق غذاخوری کشمش طلایی
  • ۳ تکه پر هلوی خشک
  • نوک قاشق چایخوری دارچین
  • نصف پیمانه ماست معمولی شیرین
  • یک چهارم پیمانه شیر
  • یک ق چایخوری مغز گردوی خرد شده

طرز تهیه

۸ ساعت زمان لازم دارید
  1. به جز شیر و گردو، تمامی مواد را داخل ماست ریخته و خوب هم بزنید.
  2. مواد را داخل ظرف مناسب و دربسته بریزید و در طول شب داخل یخچال بگذارید.
  3. صبح، شیر را داخل میوزلی بریزید (اگر دوست دارید یا لازم است، شیر بیشتری مصرف کنید) و گردوها را روی آن بپاشید.
  4. اگر دوست دارید می توانید توت فرنگی یا میوه ی فصل را هم همراه میوزلی نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد

چربی(۷٫۲ گرم)
۳۳۷ کیلوکالری
کربوهیدرات(۶۱ گرم)
پروتئین(۱۴٫۲ گرم)
سدیم(۱۱۷ میلیگرم)

گالری میوزلی

طرز تهیه میوزلی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close