خمیرها و رشته هاسس ها و مواد پایهمواد اولیهمواد غذایی

بهترین روش تهیه نودل تخم مرغی

وقتی این دستور را بخوانید، متوجه می شوید که تهیه نودل چقدر ساده و دم دستی است!

مواد لازم برای

۷ نفر
  • ۲ پیمانه و نصفی آرد چندمنظوره
  • نمک به مقدار دلخواه
  • ۲ عدد تخم مرغ زده شده
  • نصف پیمانه شیر
  • ۱ ق غذاخوری کره

طرز تهیه

۳۳ دقیقه زمان لازم دارید
  1. در یک کاسه ی بزرگ کل مواد را بریزید و خوب مخلوط کنید.
  2. خمیر به دست آمده را آنقدر ورز دهید تا لطیف و یکدست شود. معمولاً ۵ دقیقه کافی است.
  3. در کاسه را بگذارید و اجازه دهید خمیر ۱۰ دقیقه استراحت کند.
  4. روی یک سطح مناسب آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید. قطر خمیر باید بین ۲ تا ۴ میلیمتر باشد.
  5. خمیر را به شکل و اندازه ی دلخواه برش بزنید.
  6. قبل از طبخ، اجازه دهید خمیر در هوای اتاق خشک شود.
  7. برای بخت، آب و نمک را در قابلمه ی بزرگ جوش آورید و نودل ها را داخل آن بریزید. وقتی نودل ها زیر دندان نرم حس شوند، قابل خوردن هستند.
  8. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۳٫۸ گرم)
۲۰۶ کیلوکالری
کربوهیدرات(۳۵ گرم)
پروتئین(۷ گرم)
سدیم(۴۰ میلیگرم)

تصاویر نودل تخم مرغی

بهترین روش تهیه نودل تخم مرغی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close