آسان – سریع – مقوی – خوشمزه! دقیقاً همان چیزی که می خواهید!!! مواد لازم برای ۲۴ برش ۳ عدد تخم مرغ۲ پیمانه شکر سفید۱ پیمانه روغن گیاهی۲ ق چایخوری وانیل۲ پیمانه کدوی رنده شده۱ پیمانه گردوی خرد شده۱ پیمانه چیپس شکلات ۱ قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده۳ پیمانه آرد چندمنظوهیک چهارم ق چایخوری بکینگ پودر۱ ق چایخوری جوش شیرین۱ ق چایخوری نمکنصف ق چایخوری پودر دارچین۱ ق چایخوری پودر جوز هندی طرز تهیه ۱ ساعت زمان لازم دارید اول از همه فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم نموده و اجازه دهید گرم شود.آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و جوز را با هم به خوبی مخلوط کنید.در یک کاسه ی بزرگ، آنقدر تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. شکر را هم اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا حسابی با تخم مرغ ها مخلوط شود.روغن، وانیل، گردو، شکلات، کدو و پوست پرتقال ها را هم اضافه نموده و به خوبی همه را مخلوط کنید. مخلوط آرد را هم به این مواد اضافه و تا زمانی که خوب مخلوط شوند، هم بزنید.خمیر به دست آمده را در یک ظرف مستطیلی شکل مناسب (طوری که وقتی نان پف می کند، از آن بیرون نزند) بریزید.ظرف را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.وقتی نان پخته شد، آن را بیرون آورده و پس از خنک شدن به اندازه های دلخواه برش بزنید. عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد چربی(۱۵٫۳ گرم) ۲۸۰ کیلوکالری کربوهیدرات(۳۴٫۳ گرم) پروتئین( ۳٫۶ گرم) سدیم(۱۶۵ میلیگرم) گالری نان چند غله نان کدویی (۱)نان کدویی (۲)نان کدویی (۳)نان کدویی (۴)نان کدویی (۵)نان کدویی (۶) نان کدویی شکلاتی
۳ عدد تخم مرغ۲ پیمانه شکر سفید۱ پیمانه روغن گیاهی۲ ق چایخوری وانیل۲ پیمانه کدوی رنده شده۱ پیمانه گردوی خرد شده۱ پیمانه چیپس شکلات
۱ قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده۳ پیمانه آرد چندمنظوهیک چهارم ق چایخوری بکینگ پودر۱ ق چایخوری جوش شیرین۱ ق چایخوری نمکنصف ق چایخوری پودر دارچین۱ ق چایخوری پودر جوز هندی
اول از همه فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم نموده و اجازه دهید گرم شود.آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و جوز را با هم به خوبی مخلوط کنید.در یک کاسه ی بزرگ، آنقدر تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. شکر را هم اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید تا حسابی با تخم مرغ ها مخلوط شود.روغن، وانیل، گردو، شکلات، کدو و پوست پرتقال ها را هم اضافه نموده و به خوبی همه را مخلوط کنید. مخلوط آرد را هم به این مواد اضافه و تا زمانی که خوب مخلوط شوند، هم بزنید.خمیر به دست آمده را در یک ظرف مستطیلی شکل مناسب (طوری که وقتی نان پف می کند، از آن بیرون نزند) بریزید.ظرف را به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.وقتی نان پخته شد، آن را بیرون آورده و پس از خنک شدن به اندازه های دلخواه برش بزنید.