شامغذا با مرغناهار

خوراک سینه مرغ پِرویی

خوراک سینه مرغ Peruvian با برنج مخصوص

این خوراک مرغ دلچسب در کنار خانواده، ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد لازم برای

۴ نفر

برای تهیه ی مرغ پرویی

  • ۲ ق غذاخوری سرکه سفید
  • ۲ ق غذاخوری روغن زیتون بکر
  • ۲ ق غذاخوری سیر له شده
  • ۱ ق غذاخوری پاپریکا
  • ۱ ق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • ۱ ق چایخوری آب لیمو
  • ۱ ق چایخوری نمک دریاچه
  • یک چهارم ق چایخوری فلفل سیاه
  • یک چهارم ق چایخوری پودر چیلی (طرز تهیه)
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • ۳ عدد سینه مرغ ورقه شده (ضخیم)

برای تهیه ی برنج پرویی

  • ۲ پیمانه آبگوشتِ مرغ
  • ۱ پیمانه برنج باسماتی
  • یکی و نصفی سیر له شده
  • یک و نصفی ق غذاخوری روغن زیتون بکر
  • نصف ق چایخوری زیره ی آسیاب شده
  • نصف ق چایخوری گشنیز خشک شده
  • نصف ق چایخوری نمک دریاچه
  • یک چهارم ق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف پیمانه نخود سبز

طرز تهیه

۱ ساعت و ۳۸ دقیقه زمان لازم دارید
  1. فر را روی ۲۲۰ درجه تنظیم و اجازه دهید گرم شود.
  2. در همین حین، سرکه، ۲ قاشق روغن زیتون، ۲ قاشق سیر له شده، پاپریکا، زیره، آب لیمو، نمک، فلفل سیاه و پودر چیلی را در یک کاسه مخلوط کنید. 
  3. پیازها و تکه های سینه را داخل این مواد بغلتانید تا کاملاً به آنها آغشته شوند. 
  4. مرغ ها را داخل یک سینی یا ظرف گود ریخته و به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. اگر در منزل، دماسنج مخصوص دارید، آن را داخل سینه ها فرو کنید. دمای داخل سینه باید حداقل ۷۴ درجه باشد. 
  5. تمامی موادی که در قسمت تهیه ی برنج گفته شد را با هم مخلوط نموده و روی حرارت به جوش بیاورید. سپس شعله را کم نموده و اجازه دهید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طبخ شوند. 
  6. داخل هر بشقاب مقداری مرغ و مقداری برنج ریخته و با نخود سبز تزئین نمایید.
  7. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱۲٫۱گرم)
۴۱۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۵۱٫۸گرم)
پروتئین(۲۴گرم)
سدیم(۱۱۲۸میلیگرم)

سینه مرغ و برنج پرویی

خوراک سینه مرغ پرویی با برنج
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close