مواد اولیهمواد غذایینان و شیرینی ها

طرز تهیه خمیر ماسا

خمیر ماسا از ذرت تهیه می شود و یک نوع ماده ی اولیه برای نان های مکزیکی است.

خمیر ماساها

خمیر ماسا، به انگلیسی Masa Harina برای تهیه نان های مکزیکی به خصوص تورتیلای ذرت استفاده می شود و طعمی بی نظیر دارد. از این خمیر می توانید برای تهیه پیراشکی هم استفاده کنید. توصیه می کنم حتماً برای یک بار هم که شده امتحان کنید.

مواد لازم برای

۱۶ عدد تورتیلا
  • ۲ پیمانه ذرت زردِ خشک شده
  • ۱ ق غذاخوری آهک خوراکی (هیدروکسید کلسیم)
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه آب دیگر
  • ۸ پیمانه آب

طرز تهیه

۱۲ ساعت به همراه مدت استراحت خمیر
  1. ذرت ها را شسته و خوب تمیز کنید. تکه های اضافه مثل سنگ یا هر چیز دیگر را جدا کنید.
  2. در یک ظرف (جنسش طوری باشد که واکنش ندهد، ظرف استیل یا پلاستیکی خوب است)، هیدروکسید کلسیم را با ۸ پیمانه آب مخلوط کرده و وقتی خوب مخلوط شد، ذرت ها را داخل آن بریزید.
  3. این مواد را روی حرارت به جوش آوردهو زیرش را کم کنید. اجازه دهید ذرت ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. گاهی آن ها را هم بزنید. معمولاً وقتی پوسته ذرت ها به راحتی کنده می شود، یعنی پخته شده اند. 
  4. ظرف را از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید. اجازه دهید در طول شب (یا حدود ۷ تا ۸ ساعت) و در دمای اتاق بماند.
  5. بعد از این مدت، ذرت ها را زیر آب سرد زیر و رو نموده و آبکشی کنید. با استفاده از دستان خود، پوست ذرت ها را جدا کنید. آنقدر ذرت ها را بشویید تا آب کاملاً تمیز خارج شود.
  6. ذرت ها را در آبکش بریزید تا کاملاً آب آنها کشیده شود.
  7. ذرت ها را به همراه ۱ ق غذاخوری نمک و نصف پیمانه آب داخل غذاساز بریزید و به مدت ۴ الی ۵ دقیقه آنها را مخلوط و خمیری کنید. اگر فکر می کنید غذاساز کوچک است، این کار را در قسمت انجام دهید. همچنین اگر فکر میکنید خمیر یک دست نمی شود، میتوانید گاهی کمی آب رو آن بپاشید.
  8. می توانید خمیر را فوراً مصرف کنید یا اینکه روی آن را با نایلون یا آلومینیوم پوشانده و داخل فریزر برای مصارف بعدی بگذارید. 

گالری خمیر ماسا

طرز تهیه خمیر ماسا

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close