صبحانهنان و شیرینی ها

ترتیلای ذرت

شاید بپرسید تورتیلا چیست؟ جواب این است: این تورتیلای خوشمزه، نوعی نان مکزیکی با نرمی و تردی خاص خودش است که می توان گفت بی نظیر است… بی نظیر. باید بدانید که می شود آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردنش لذت برد.

مواد لازم برای

۵ نفر
  • برای هر ۱۵ عدد تورتیلا، شما نیاز به یک و سه چهارم پیمانه خمیر ماسا دارید. (طرز تهیه اینجا)

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  1. خمیر را به خوبی ورز دهید. اگر چسبنده است،رویش آرد ذرت و مقداری آب بپاشید.
  2. روی خمیر را پوشانده و ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید. 
  3. روی حرارت ملایم، یک ماهیتابه ی چدنی را داغ کنید.
  4. خمیر را به ۱۵ گلوله مساوی تقسیم کنید و با استفاده از وردنه آنها را مثل پن کیک پهن نمایید. 
  5. هر تورتیلا را فوراً روی ماهیتابه قرار دهید و صبر کنید هر طرفش ۳۰ ثانیه پخته شود. 
  6. تورتیلا را در بشقاب بچینید تا سرد شوند و نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد

چربی(۱٫۵ گرم)
۱۴۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۳۰٫۴گرم)
پروتئین(۳٫۷گرم)
سدیم(۴ میلیگرم)

گالری تورتیلا

تورتیلا ذرت

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close