شاید بپرسید تورتیلا چیست؟ جواب این است: این تورتیلای خوشمزه، نوعی نان مکزیکی با نرمی و تردی خاص خودش است که می توان گفت بی نظیر است… بی نظیر. باید بدانید که می شود آن را به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردنش لذت برد.
مواد لازم برای
۵ نفر
برای هر ۱۵ عدد تورتیلا، شما نیاز به یک و سه چهارم پیمانه خمیر ماسا دارید. (طرز تهیه اینجا)
طرز تهیه
۱ ساعت زمان لازم دارید
خمیر را به خوبی ورز دهید. اگر چسبنده است،رویش آرد ذرت و مقداری آب بپاشید.
روی خمیر را پوشانده و ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید.
روی حرارت ملایم، یک ماهیتابه ی چدنی را داغ کنید.
خمیر را به ۱۵ گلوله مساوی تقسیم کنید و با استفاده از وردنه آنها را مثل پن کیک پهن نمایید.
هر تورتیلا را فوراً روی ماهیتابه قرار دهید و صبر کنید هر طرفش ۳۰ ثانیه پخته شود.
تورتیلا را در بشقاب بچینید تا سرد شوند و نوش جان کنید.