داخل یک ماهیتابه، روی حرارت متوسط روغن را داغ نموده و ابتدا سیر را در آن تفت دهید. سپس بادمجان ها را به همراه آب داخل ماهیتابه ریخته، شعله را کم کرده و در ظرف را بگذارید.
اجازه دهید بادمجان ها ۲۰ دقیقه کمی بپزند. سپس آنها را در یک کاسه ریخته و اجازه دهید آرام آرام خنک شوند.
پنیر، جعفری، تخم مرغ و آرد سوخاری را به بادمجان ها اضافه کنید.
این مواد را با یک قاشق چوبی یا با دستتان هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. منظور از خوب مخلوط شدن یعنی اینکه بتوانید به آنها شکل بدهید.
مواد را به گلوله هایی به اندازه ی یک توپ پینگ پونگ درآوردید. اگر لازم بود، آرد سوخاری بیشتری استفاده کنید و ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار داده بعد آنها را به شکل گلوله ای درآورید.
گلوله ها را داخل فر قرار داده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه طبخ شوند.