شامغذاهای بدون گوشتغذای ارزانناهار

خوراک بادمجان عمه مریم!

خوراک بادمجان کباب با طعم خاطرات

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۳ ق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ حبه سیر له شده
  • ۴ پیمانه بادمجان مکعبی شده با پوست
  • ۱ ق غذاخوری آب
  • نصف پیمانه پنیر پارمزان (جایگزین پنیر پارمزان)
  • ۱ پیمانه جعفری خرد شده
  • ۲ عدد تخم مرغ زده شده
  • سه چهارم پیمانه آرد سوخاری

طرز تهیه

۷۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. اول از همه بگذارید فر روی حرارت ۱۷۵ درجه گرم شود.
  2. داخل یک ماهیتابه، روی حرارت متوسط روغن را داغ نموده و ابتدا سیر را در آن تفت دهید. سپس بادمجان ها را به همراه آب داخل ماهیتابه ریخته، شعله را کم کرده و در ظرف را بگذارید.
  3. اجازه دهید بادمجان ها ۲۰ دقیقه کمی بپزند. سپس آنها را در یک کاسه ریخته و اجازه دهید آرام آرام خنک شوند. 
  4. پنیر، جعفری، تخم مرغ و آرد سوخاری را به بادمجان ها اضافه کنید. 
  5. این مواد را با یک قاشق چوبی یا با دستتان هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. منظور از خوب مخلوط شدن یعنی اینکه بتوانید به آنها شکل بدهید. 
  6. مواد را به گلوله هایی به اندازه ی یک توپ پینگ پونگ درآوردید. اگر لازم بود، آرد سوخاری بیشتری استفاده کنید و ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار داده بعد آنها را به شکل گلوله ای درآورید. 
  7. گلوله ها را داخل فر قرار داده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه طبخ شوند.
  8. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر پرس

۲۱۰کیلوکالری
چربی(۱۲٫۱گرم)
کربوهیدرات(۱۶٫۱گرم)
پروتئین(۷٫۷گرم)
سدیم(۵۴میلیگرم)

تصاویر خوراک مرغ اسپانیایی

خوراک بادمجان عمه مریم
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close