شامغذاهای بدون گوشتغذای اسپانیاییناهار

هویج پلو مخصوص

هویج پلوی مخصوص صبظرشب

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۱ پیمانه برنج دانه بلند
  • ۲ پیمانه آب
  • یک چهارم پیمانه بادام زمینی بوداده
  • ۱ ق غذاخوری مارگارین
  • ۱ عدد پیاز حلقه شده
  • ۱ ق چایخوری زنجبیل تازه
  • سه چهارم پیمانه هویج رنده شده
  • نمک به میزان دلخواه
  • فلفل قرمز (دلخواه)
  • گشنیز تازه ی خرد شده

طرز تهیه

۳۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. آب و برنج را مخلوط کنید و روی شعله ی بالا قرار دهید تا جوش بیایند. شعله را کم نموده و در قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه برنج ها بپزد.
  2. در طول مدتی که برنج در حال پخت است، بادام زمینی ها را آسیاب نموده و کنار بگذارید. مارگارین را داغ نموده و پیازها را حدود ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. سپس هویج، نمک و زنجبیل را اضافه نموده، شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه طبخ شوند. 
  3. فلفل و بادام زمینی ها را هم اضافه نمایید.
  4. وقتی برنج آماده شد، همه ی مواد را به آن اضافه کرده و با گشنیز خرد شده تزئین نموده و میل کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱۹٫۱گرم)
۴۷۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۴۵٫۱گرم)
پروتئین(۲۸٫۹گرم)
سدیم(۱۳۲۹میلیگرم)

تصاویر خوراک مرغ اسپانیایی

هویج پلو مخصوص
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “هویج پلو مخصوص”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close