شامغذاهای بدون گوشتغذای اسپانیاییناهار

هویج پلو مخصوص

هویج پلوی مخصوص صبظرشب

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۱ پیمانه برنج دانه بلند
  • ۲ پیمانه آب
  • یک چهارم پیمانه بادام زمینی بوداده
  • ۱ ق غذاخوری مارگارین
  • ۱ عدد پیاز حلقه شده
  • ۱ ق چایخوری زنجبیل تازه
  • سه چهارم پیمانه هویج رنده شده
  • نمک به میزان دلخواه
  • فلفل قرمز (دلخواه)
  • گشنیز تازه ی خرد شده

طرز تهیه

۳۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. آب و برنج را مخلوط کنید و روی شعله ی بالا قرار دهید تا جوش بیایند. شعله را کم نموده و در قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه برنج ها بپزد.
  2. در طول مدتی که برنج در حال پخت است، بادام زمینی ها را آسیاب نموده و کنار بگذارید. مارگارین را داغ نموده و پیازها را حدود ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. سپس هویج، نمک و زنجبیل را اضافه نموده، شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه طبخ شوند. 
  3. فلفل و بادام زمینی ها را هم اضافه نمایید.
  4. وقتی برنج آماده شد، همه ی مواد را به آن اضافه کرده و با گشنیز خرد شده تزئین نموده و میل کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱۹٫۱گرم)
۴۷۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۴۵٫۱گرم)
پروتئین(۲۸٫۹گرم)
سدیم(۱۳۲۹میلیگرم)

تصاویر خوراک مرغ اسپانیایی

هویج پلو مخصوص
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close