آب و برنج را مخلوط کنید و روی شعله ی بالا قرار دهید تا جوش بیایند. شعله را کم نموده و در قابلمه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه برنج ها بپزد.
در طول مدتی که برنج در حال پخت است، بادام زمینی ها را آسیاب نموده و کنار بگذارید. مارگارین را داغ نموده و پیازها را حدود ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. سپس هویج، نمک و زنجبیل را اضافه نموده، شعله را کم کرده و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه طبخ شوند.
فلفل و بادام زمینی ها را هم اضافه نمایید.
وقتی برنج آماده شد، همه ی مواد را به آن اضافه کرده و با گشنیز خرد شده تزئین نموده و میل کنید.