صبحانهنان و شیرینی ها

نان قهوه ای روسی یا Russian Black Bread

این نان روسی را می توان در دسته نانهای چند غله قرار داد، به علاوه اینکه خوشمزه هم هست.

مواد لازم برای

۱۲ برش
  • یک و نیم پیمانه آب
  • ۲ ق غذاخوری سرکه سیب
  • دو و نیم پیمانه آرد نانوایی
  • یک پیمانه آرد چاودار
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۲ ق غذاخوری مارگارین
  • ۲ ق غذاخوری شربت ذرت تیره
  • ۱ ق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۳ ق غذاخوری پودر کاکائو 
  • ۱ ق چایخوری پودر نسکافه (قهوه فوری)
  • یک ق غذاخوری زیره
  • نصف ق چایخوری دانه رازیانه
  • ۲ ق چایخوری خمیرمایه فعال

طرز تهیه

۳ ساعت زمان لازم دارید
  1. به غیر از کره، تمامی مواد را داخل کاسه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با استفاده از سری مخصوص خمیر، آنها را هم بزنید.
  2. سپس کره را هم اضافه نموده و مجدداً ۵ دقیقه هم بزنید. 
  3. خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و رویش را با پارچه پوشانده و اجازه دهید ۱ ساعت ورز بیاید. 
  4. خمیر را به تکه های دلخواه تقسیم کرده و به شکل دلخواه درآورید. مجدداً رویشان را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه ی دیگر ورز بیایند.
  5. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم نموده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نان ها را داخل فر قرار دهید.
  6. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد

چربی(۲٫۷ گرم)
۱۲۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۲۲گرم)
پروتئین(۴٫۲گرم)
سدیم(۱۰۵ میلیگرم)

گالری نان قهوه ای روسی

نان قهوه ای روسی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close