این نان روسی را می توان در دسته نانهای چند غله قرار داد، به علاوه اینکه خوشمزه هم هست. مواد لازم برای ۱۲ برش یک و نیم پیمانه آب۲ ق غذاخوری سرکه سیبدو و نیم پیمانه آرد نانوایییک پیمانه آرد چاودار۱ ق چایخوری نمک۲ ق غذاخوری مارگارین۲ ق غذاخوری شربت ذرت تیره ۱ ق غذاخوری شکر قهوه ای۳ ق غذاخوری پودر کاکائو ۱ ق چایخوری پودر نسکافه (قهوه فوری)یک ق غذاخوری زیرهنصف ق چایخوری دانه رازیانه۲ ق چایخوری خمیرمایه فعال طرز تهیه ۳ ساعت زمان لازم دارید به غیر از کره، تمامی مواد را داخل کاسه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با استفاده از سری مخصوص خمیر، آنها را هم بزنید.سپس کره را هم اضافه نموده و مجدداً ۵ دقیقه هم بزنید. خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و رویش را با پارچه پوشانده و اجازه دهید ۱ ساعت ورز بیاید. خمیر را به تکه های دلخواه تقسیم کرده و به شکل دلخواه درآورید. مجدداً رویشان را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه ی دیگر ورز بیایند.فر را روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم نموده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نان ها را داخل فر قرار دهید.نوش جان عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد چربی(۲٫۷ گرم) ۱۲۶کیلوکالری کربوهیدرات(۲۲گرم) پروتئین(۴٫۲گرم) سدیم(۱۰۵ میلیگرم) گالری نان قهوه ای روسی نان قهوه ای روسی (۱)نان قهوه ای روسی (۱)نان قهوه ای روسی (۲)نان قهوه ای روسی (۳)نان قهوه ای روسی (۴)نان قهوه ای روسی (۵) نان قهوه ای روسی
یک و نیم پیمانه آب۲ ق غذاخوری سرکه سیبدو و نیم پیمانه آرد نانوایییک پیمانه آرد چاودار۱ ق چایخوری نمک۲ ق غذاخوری مارگارین۲ ق غذاخوری شربت ذرت تیره
۱ ق غذاخوری شکر قهوه ای۳ ق غذاخوری پودر کاکائو ۱ ق چایخوری پودر نسکافه (قهوه فوری)یک ق غذاخوری زیرهنصف ق چایخوری دانه رازیانه۲ ق چایخوری خمیرمایه فعال
به غیر از کره، تمامی مواد را داخل کاسه ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه با استفاده از سری مخصوص خمیر، آنها را هم بزنید.سپس کره را هم اضافه نموده و مجدداً ۵ دقیقه هم بزنید. خمیر را داخل ظرف چرب شده قرار داده و رویش را با پارچه پوشانده و اجازه دهید ۱ ساعت ورز بیاید. خمیر را به تکه های دلخواه تقسیم کرده و به شکل دلخواه درآورید. مجدداً رویشان را بپوشانید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه ی دیگر ورز بیایند.فر را روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم نموده و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نان ها را داخل فر قرار دهید.نوش جان