نان های چند غله به دلیل دارا بودن خاصیت چند دانه ی خوراکی، جزو توصیه های متخصصین تغذیه هستند مواد لازم برای ۱۲ برش یک پیمانه آبیک سوم پیمانه پرک جو دوسرنصف ق چایخوری نمک۲ ق غذاخوری ملاس۳ ق غذاخوری مغز تخم کدو۲ ق چایخوری خمیر مایه ی فعال ۱ ق غذاخوری شیر کم چربیک و نیم پیمانه آرد گندم کامل۱ عدد سفیده تخم مرغ۳ ق غذاخوری مغز آفتابگردان۳ ق غذاخوری کنجدسه چهارم پیمانه آرد چندمنظوره طرز تهیه ۴ ساعت زمان لازم دارید آردها، خمیرمایه و نمک را مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه هم دانه ها را مخلوط کنید.داخل یک ماهیتابه آب و ملاس را مخلوط کرده روی حرارت بسیار ملایم گرم کنید. دمای آنها باید به حداکثر ۵۵ درجه برسد.این مایع را روی مخلوط آرد ریخته و خوب هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید.خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قرارداده و برای ۱۰ دقیقه ورز بدهید و در نهایت آن را به شکل یک گلوله درآورید. یک کاسه ی استیل را کمی چرب نموده و گلوله را داخل آن غلت دهید تا تمام سطحش چرب شود. روی کاسه را با پارچه پوشانده و ۲ساعت صبر کنید تا خمیر حجم پیدا کند.وقتی خمیر حجم آمد، مجددا آن را با مشت ورز دهید. ۲ ق غذاخوری از مخلوط دانه ها را جدا کرده و مابقی را روی خمیر بریزید. در ظرف مخصوص نان یا ظرفی مناسب، خمیر را به شکل نان باگت درآورده و روی آن را به مدت یک ساعت بپوشانید تا مجدداً خمیر ورز آید.فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم نمایید.با یک فرچه، شیر و سفیده تخم را روی سطح خمیر پخش کرده و آن ۲ قاشق دانه هایی را که کنار گذاشته بودید، روی سطح خمیر بپاشید.خمیر را ۳۰ دقیقه داخل فر گذاشته و پس از سرد شدن، نوش جان کنید. عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد چربی(۲٫۷ گرم) ۱۲۶کیلوکالری کربوهیدرات(۲۲گرم) پروتئین(۴٫۲گرم) سدیم(۱۰۵ میلیگرم) گالری نان چند غله نان سه غله (۲)نان سه غله (۳)نان سه غله (۴)نان سه غله (۵)نان سه غله (۱) نان چند غله – شماره ۲
یک پیمانه آبیک سوم پیمانه پرک جو دوسرنصف ق چایخوری نمک۲ ق غذاخوری ملاس۳ ق غذاخوری مغز تخم کدو۲ ق چایخوری خمیر مایه ی فعال
۱ ق غذاخوری شیر کم چربیک و نیم پیمانه آرد گندم کامل۱ عدد سفیده تخم مرغ۳ ق غذاخوری مغز آفتابگردان۳ ق غذاخوری کنجدسه چهارم پیمانه آرد چندمنظوره
آردها، خمیرمایه و نمک را مخلوط کنید. در ظرفی جداگانه هم دانه ها را مخلوط کنید.داخل یک ماهیتابه آب و ملاس را مخلوط کرده روی حرارت بسیار ملایم گرم کنید. دمای آنها باید به حداکثر ۵۵ درجه برسد.این مایع را روی مخلوط آرد ریخته و خوب هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید.خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده قرارداده و برای ۱۰ دقیقه ورز بدهید و در نهایت آن را به شکل یک گلوله درآورید. یک کاسه ی استیل را کمی چرب نموده و گلوله را داخل آن غلت دهید تا تمام سطحش چرب شود. روی کاسه را با پارچه پوشانده و ۲ساعت صبر کنید تا خمیر حجم پیدا کند.وقتی خمیر حجم آمد، مجددا آن را با مشت ورز دهید. ۲ ق غذاخوری از مخلوط دانه ها را جدا کرده و مابقی را روی خمیر بریزید. در ظرف مخصوص نان یا ظرفی مناسب، خمیر را به شکل نان باگت درآورده و روی آن را به مدت یک ساعت بپوشانید تا مجدداً خمیر ورز آید.فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم نمایید.با یک فرچه، شیر و سفیده تخم را روی سطح خمیر پخش کرده و آن ۲ قاشق دانه هایی را که کنار گذاشته بودید، روی سطح خمیر بپاشید.خمیر را ۳۰ دقیقه داخل فر گذاشته و پس از سرد شدن، نوش جان کنید.