شامغذا با مرغغذای فرانسویناهار

یک خوراک خوشمزه با ژامبون گوشت

این خوراک فرانسوی با مواد دم دستی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است…

مواد لازم برای

۲ نفر
  • ۱ ق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف پیمانه ژامبون گوشت خرد شده
  • ۲ ق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده
  • نصف پیمانه خامه ی غلیظ و زده شده
  • نمک و فلفل سیاه به دلخواه
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ ق غذاخوری تره ی تازه و خرد شده

طرز تهیه

۲۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. اول از همه فر را روی دمای ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود و همچنین یک کتری آب را به جوش بیاورید.
  2. کف یک ظرف مناسب و گود را چرب کرده و ژامبون ها را کف ظرف پخش کنید.
  3. یک قاشق از پنیرها را نیز روی ژامبون ها بپاشید. خامه را نیز روی مواد ریخته و خوش پخش کنید و کمی هم فلفل سیاه رویشان بپاشید. 
  4. تخم مرغ ها را نیز روی مواد بشکنید و اجازه دهید زرده ها درسته باقی بمانند. 
  5. یک قاشق دیگر پنیر و تره های خرد شده را روی مواد بپاشید.
  6. در ظرف را گذاشته و در یک ظرف بزرگتر بگذارید و آب جوش را داخل ظرف بزرگتر بریزید، طوری که نصف ارتفاع ظرف را آب بگیرد.
  7. مواد را به مدت ۹ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. سپس در ظرف را بردارید و اجازه دهید ۳ تا ۶ دقیقه ی دیگر هم در فر باشند.
  8. نوش جان

نام اصلی این غذا که اصالتاً فرانسوی است، Oeufs Cocotte می باشد. به این غذا کوکوت تخم مرغ یا تخم مرغ پخته شده گفته می شود. طعمی بسیار دلپذیر دارد و با یک بار امتحان، عاشقش می شوید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۴۲ گرم)
۴۴۷ کیلوکالری
کربوهیدرات(۲٫۱ گرم)
پروتئین(۱۵٫۸ گرم)
سدیم(۶۲۶میلیگرم)

تصاویر خوراک Oeufs Cocotte

خوراک ژامبون فرانسوی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close