سالادها و غذاهای سبکغذاهای بدون گوشت

سالاد اسفناج و توت فرنگی

این سالاد را بعنوان سالادی سالم، خوشمزه و خوشرنگ به شما یاد میدهم...

طرز تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

فقط می تونم یه چیز رو بگم: اگه این سالاد رو درست نکنین، ضرر کردین…

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۲ ق غذاخوری کنجد بدون پوست
  • ۱ ق غذاخوری خشخاش
  • نصف پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن زیتون
  • یک چهارم پیمانه سرکه سفید
  • یک چهارم ق چایخوری پاپریکا
  • یک چهار ق غذاخوری سس ورسترشایر
  • ۱ ق غذاخوری پیاز خرد شده
  • ۲۵۰ گرم اسفناج تازه
  • ۴ عدد توت فرنگی حلقه شده
  • یک چهارم پیمانه بادام پوست کنده شده

طرز تهیه

۷ دقیقه زمان لازم دارید
  1. شکر، خشخاش، روغن زیتون، سرکه، پاپریکا، سس ورسترشایر (طرز تهیه این سس را اینجا ببینید)، پیاز و کنجد را با هم مخلوط کرده، پس از پوشاندن درب ظرف حاوی این مخلوط، ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
  2. در یک کاسه ی بزرگ، اسفناج، توت فرنگی و بادام ها را مخلوط نموده و مواد بالا را روی آنها بریزید. سپس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۳۵٫۲ گرم)
۴۹۱کالری
کربوهیدرات(۴۲٫۹گرم)
پروتئین(۶گرم)
سدیم(۶۳میلیگرم)

فیلم طرز تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

گالری سالاد اسفناج و توت فرنگی

طرز تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

نمره بدهید

User Rating: ۴٫۶۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close