طرز تهیه نان کدو حلوایی نان کدو حلوایی در واقع نوعی کیک سنتی در نواحی غرب آمریکا است که می توان به عنوان یک نان صبحانه نیز از آن بهره مند شد. مواد لازم برای ۲۴ برش ۱ لیوان پوره ی کدو حلوایی۴ عدد تخم مرغ۱ پیمانه روغن گیاهیدو سوم پیمانه آب۳ پیمانه شکر سفید۳ و نیم پیمانه آرد معمولی ۲ ق چایخوری جوش شیرینیک و نیم ق چایخوری نمک۱ ق چایخوری دارچین۱ ق چایخوری پودر جوز هندینصف ق چایخوری پودر میخکیک چهارم ق چایخوری پودر زنجبیل طرز تهیه ۶۵ دقیقه ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید. دو عدد ظرف مخصوص کیک پزی را چرب و آرد پاشی کنید.در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، پوره ی کدو، روغن، آب و شکر را مخلوط کنید.در کاسه ای دیگر آرد، جوش شیرین، نمک، جوز، دارچین، میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. حالا مخلوط آرد و مخلوط کدو را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس خمیر به دست آمده را در ظرف ها بریزید. خمیر را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر طبخ نموده و پس از اطمینان از پخت، از ظرف خارج کرده و در برش های دلخواه مصرف نمایید. عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد چربی(۱۰٫۳گرم) ۲۶۳کیلوکالری کربوهیدرات(۴۰٫۶گرم) پروتئین(۳٫۱گرم) سدیم(۳۰۵میلیگرم) طرز تهیه نان کدو حلوایی
نان کدو حلوایی در واقع نوعی کیک سنتی در نواحی غرب آمریکا است که می توان به عنوان یک نان صبحانه نیز از آن بهره مند شد.
۱ لیوان پوره ی کدو حلوایی۴ عدد تخم مرغ۱ پیمانه روغن گیاهیدو سوم پیمانه آب۳ پیمانه شکر سفید۳ و نیم پیمانه آرد معمولی
۲ ق چایخوری جوش شیرینیک و نیم ق چایخوری نمک۱ ق چایخوری دارچین۱ ق چایخوری پودر جوز هندینصف ق چایخوری پودر میخکیک چهارم ق چایخوری پودر زنجبیل
ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید. دو عدد ظرف مخصوص کیک پزی را چرب و آرد پاشی کنید.در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، پوره ی کدو، روغن، آب و شکر را مخلوط کنید.در کاسه ای دیگر آرد، جوش شیرین، نمک، جوز، دارچین، میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. حالا مخلوط آرد و مخلوط کدو را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس خمیر به دست آمده را در ظرف ها بریزید. خمیر را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر طبخ نموده و پس از اطمینان از پخت، از ظرف خارج کرده و در برش های دلخواه مصرف نمایید.