صبحانهکیکنان و شیرینی ها

نان کدو حلوایی + فیلم

یک نان مخصوص صبحانه و مهمانی ها

طرز تهیه نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی در واقع نوعی کیک سنتی در نواحی غرب آمریکا است که می توان به عنوان یک نان صبحانه نیز از آن بهره مند شد.

مواد لازم برای

۲۴ برش
  • ۱ لیوان پوره ی کدو حلوایی
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه روغن گیاهی
  • دو سوم پیمانه آب
  • ۳ پیمانه شکر سفید
  • ۳ و نیم پیمانه آرد معمولی
  • ۲ ق چایخوری جوش شیرین
  • یک و نیم ق چایخوری نمک
  • ۱ ق چایخوری دارچین
  • ۱ ق چایخوری پودر جوز هندی
  • نصف ق چایخوری پودر میخک
  • یک چهارم ق چایخوری پودر زنجبیل

طرز تهیه

۶۵ دقیقه
  1. ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید. 
  2. دو عدد ظرف مخصوص کیک پزی را چرب و آرد پاشی کنید.
  3. در یک کاسه ی بزرگ، تخم مرغ ها، پوره ی کدو، روغن، آب و شکر را مخلوط کنید.
  4. در کاسه ای دیگر آرد، جوش شیرین، نمک، جوز، دارچین، میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. 
  5. حالا مخلوط آرد و مخلوط کدو را باهم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس خمیر به دست آمده را در ظرف ها بریزید. 
  6. خمیر را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر طبخ نموده و پس از اطمینان از پخت، از ظرف خارج کرده و در برش های دلخواه مصرف نمایید. 

عوامل تغذیه ای در هر برش استاندارد

چربی(۱۰٫۳گرم)
۲۶۳کیلوکالری
کربوهیدرات(۴۰٫۶گرم)
پروتئین(۳٫۱گرم)
سدیم(۳۰۵میلیگرم)
طرز تهیه نان کدو حلوایی

گالری نان کدو حلوایی

فیلم طرز تهیه

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close