شامغذا با مرغغذای اسپانیاییناهار

خوراک مرغ و برنج اسپانیایی

مرغ اسپانیایی

اسپانیا مهد غذاهای خوشمزه است و این خوراک یکی از آنهاست!

Spanish Chicken and Rice

مواد لازم برای

۸ نفر
  • ۱ عدد مرغ تکه تکه شده 
  • نمک و فلفل به دلخواه
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۲ پیمانه آب
  • ۱ عدد پیاز حلقه شده
  • ۱/۳ پیمانه زیتون سبز حلقه شده
  • ۴ حبه سیر حلقه شده
  • ۲ ق غذاخوری پاپریکا
  • ۱ ق غذاخوری پودر زیره
  • ۱ ق چایخوری مرزنگوش خشک
  • ۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز (حلقه شده)
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز (حلقه شده)
  • ۲ ق چایخوری شکر
  • ۲ ق چایخوری نمک کوشر یا دریاچه
  • ۱/۴ پیمانه رب گوجه
  • ۲ پیمانه برنج دانه بلند
  • ۴ پیمانه آب مرغ

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  1. اجازه دهید فر روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شود. در همین حین مرغ ها را به نمک و فلفل سیاه آغشته کنید.
  2. دو  غذاخوری روغن را داغ کرده و به مدت ۴ تا ۶ دقیقه مرغ ها را در روغن طبخ کنید. آب را روی مرغ ها ریخته و از روی حرارت بردارید.
  3. یک ق غذاخوری دیگر از روغن را در یک ماهیتابه ی چدنی داغ نموده و ابتدا پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس زیتون ها، سیر، پاپریکا، زیره، مرزنگوش و فلفل قرمز را هم اضافه نموده و ۱ دقیقه ی دیگر تفت دهید.
  4. فلفل دلمه ای ها، شکر و نمک را نیز به مخلوط بالا اضافه نموده و خوب هم بزنید و اجازه دهید پخته شوند. حالا رب گوجه را نیز اضافه کرده و ۱ دقیقه مواد را هم بزنید.
  5. برنج ها را داخل ماهیتابه ریخته، هم بزنید به طوریکه کاملاً به مواد آغشته شوند. آب مرغ را هم اضافه کنید.
  6. حالا تکه های مرغ را روی مواد چیده و کمی فشار دهید تا در عمق مواد فرو بروند. در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید مقداری طبخ شوند.
  7. حالا مواد را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پخته شوند. 
  8. نوش جان!

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱۹٫۱گرم)
۴۷۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۴۵٫۱گرم)
پروتئین(۲۸٫۹گرم)
سدیم(۱۳۲۹میلیگرم)

تصاویر خوراک مرغ اسپانیایی

خوراک مرغ و برنج اسپانیایی
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close