سس اسپاگتی گوجه و ریحان این سس را می توانید روی انواع نودل، ماکارونی، اسپاگتی و حتی برنج هم استفاده کنید مواد لازم برای ۴ نفر ۱ ق غذاخوری کره۸ عدد گوجه ی کوچک خرد شدهیک چهارم پیمانه ریحان تازه ی خرد شده۱ ق چایخوری روغن زیتون۱ ق چایخوری پودر سیر ۱ ق غذاخوری آرد گندمیک چهارم پیمانه آب۱ حبه سیر خرد شدهنمک و فلفل به مقدار دلخواه طرز تهیه ۳۰ دقیقه زمان لازم دارید در یک ماهیتابه کره را ذوب کنید.گوجه ها را درون کره ی ذوب شده بپزید، معمولاً ۵ تا ۷ دقیقه کافی است.ریحان، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. آرام آرام آرد را نیز اضافه نموده و هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن بکند.آب را هم اضافه کنید. اضافه نمودن آب باعث از بین رفتن گلوله های آرد می شود. سیر را هم به سس اضافه نموده و ۵ دقیقه صبر کنید تا روی حرارت ملایم جا بیوفتد. عوامل تغذیه ای در هر پرس چربی(۴٫۵گرم) ۸۰کیلوکالری کربوهیدرات(۹٫۱ گرم) پروتئین(۲گرم) سدیم(۴۸۳میلیگرم) گالری سس گوجه و ریحان سس گوجه و اسپاگتی (۱)سس گوجه و اسپاگتی (۲)سس گوجه و اسپاگتی (۳)سس گوجه و اسپاگتی (۴)سس گوجه و اسپاگتی (۵)سس گوجه و اسپاگتی (۶)سس گوجه و اسپاگتی (۷) سس اسپاگتی گوجه و ریحان User Rating: ۵ ( ۱ votes) برچسب هاسس خانگی سس خوشمزه سس سزار سس گوجه خوشمزه سس گوجه و ریحان سس ماکارونی طرز تهیه سس ماکارونی نمایش بیشتر
۱ ق غذاخوری کره۸ عدد گوجه ی کوچک خرد شدهیک چهارم پیمانه ریحان تازه ی خرد شده۱ ق چایخوری روغن زیتون۱ ق چایخوری پودر سیر
در یک ماهیتابه کره را ذوب کنید.گوجه ها را درون کره ی ذوب شده بپزید، معمولاً ۵ تا ۷ دقیقه کافی است.ریحان، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. آرام آرام آرد را نیز اضافه نموده و هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن بکند.آب را هم اضافه کنید. اضافه نمودن آب باعث از بین رفتن گلوله های آرد می شود. سیر را هم به سس اضافه نموده و ۵ دقیقه صبر کنید تا روی حرارت ملایم جا بیوفتد.