سس ها و مواد پایه

سس ماکارونی گوجه و ریحان

سس اسپاگتی گوجه و ریحان

این سس را می توانید روی انواع نودل، ماکارونی، اسپاگتی و حتی برنج هم استفاده کنید

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۱ ق غذاخوری کره
  • ۸ عدد گوجه ی کوچک خرد شده
  • یک چهارم پیمانه ریحان تازه ی خرد شده
  • ۱ ق چایخوری روغن زیتون
  • ۱ ق چایخوری پودر سیر
  • ۱ ق غذاخوری آرد گندم
  • یک چهارم پیمانه آب
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه

۳۰ دقیقه زمان لازم دارید
  1. در یک ماهیتابه کره را ذوب کنید.
  2. گوجه ها را درون کره ی ذوب شده بپزید، معمولاً ۵ تا ۷ دقیقه کافی است.
  3. ریحان، روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. 
  4. آرام آرام آرد را نیز اضافه نموده و هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن بکند.
  5. آب را هم اضافه کنید. اضافه نمودن آب باعث از بین رفتن گلوله های آرد می شود. 
  6. سیر را هم به سس اضافه نموده و ۵ دقیقه صبر کنید تا روی حرارت ملایم جا بیوفتد.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۴٫۵گرم)
۸۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۹٫۱ گرم)
پروتئین(۲گرم)
سدیم(۴۸۳میلیگرم)

گالری سس گوجه و ریحان

سس اسپاگتی گوجه و ریحان

User Rating: ۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close