فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم نموده و اجازه دهید گرم شود. یادتان باشد که ظرفتان را هم چرب و آماده کنید.
آرد، نمک و جوش شیرین را باهم مخلوط نموده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را با یک پیمانه و نصفی از شکر سفید مخلوط نموده، آنقدر هم بزنید تا یکدست شوند.
مخلوط آرد، میوه ها و آب میوه را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط آماده شده را داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید.
شکر قهوه ای و مغز گردوها را با هم مخلوط نموده و روی خمیر بپاشید.
کیک را به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب بپزد. وقتی از فر خارجش کردید، با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
شیر تغلیظ شده، شکر و کره را مخلوط کرده و در ظرفی مناسب به جوش بیاورید. سپس از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را داخلشان بریزید. این مواد برای روی کیک هستند.