شامغذا با مرغغذای فرانسویغذای مللناهار

کوردن بلوی ساده و خوشمزه

کوردن بلوی ساده و خوشمزه

کوردن بلوی ساده ی فرانسوی

یک خوراک ساده و دلبر فرانسوی!

Easy French Cordon Bleu

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۶ تکه گوشت سینه ی بدون استخوان
  • ۶ رشته پنیر موزارلا یا پیتزا
  • ۶ ورقه ژامبون مرغ
  • نصف پیمانه کره ی ذوب شده
  • ۱ پیمانه آرد سوخاری
  • خلال دندان

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  1. فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم نموده و اجازه دهید گرم شود.
  2. سینه های مرغ را با استفاده از گوشت کوب پهن نموده، روی هر سینه یک ورقه ژامبون و یک ورقه یا رشته پنیر قرار داده و آنها را به شکل رُل درآورید.
  3. برای اینکه رل ها باز نشوند، یک یا چند عدد خلال دندان داخل سینه ها فرو کنید.
  4. رُل های آماده شده را داخل آرد سوخاری غلت دهید و داخل ظرف فر بگذارید.
  5. رُل های آماده شده را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار داده و سپس به شکل دلخواه میل نمایید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی (۲۳٫۲)
۴۲۳کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۴٫۲گرم)
پروتئین(۳۴٫۵ گرم)
سدیم(۱۲۸میلیگرم)

تصاویر کوردن بلو

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close