شامغذا با ماهیغذاهای دریاییناهار

خوراک فیله ی تیلاپیلا

خوراک ماهی تیلاپیلا

خوراک فیله ی تیلاپیلا

این خوراک خوشمزه اصالتی ایتالیایی دارد و در زبان ایتالیایی به آن “اسکالوپینی” گفته می شود.

Tilapia Scaloppine

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۲ ق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
  • ۲ ق غذاخوری کره
  • ۱ ق چایخوری سیر له شده
  • ۵۰۰ گرم فیله ی تیلاپیلا
  • نصف پیمانه قارچ دکمه ای ورقه شده
  • ۲ ق چایخوری کِبِر آب کشی شده
  • نصف پیمانه سرکه سفید
  • ۱ عدد لیموی آبگیری شده
  • نمک و فلفل به دلخواه

طرز تهیه

۲۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. روغن را داغ کرده و سیر را داخل آن بریزید. 
  2. ماهی را هم داخل ماهیتابه قرار داده و رویش نمک و فلفل بپاشید. هر طرف ماهی را به مدت ۲ دقیقه در روغن تفت دهید.
  3. قارچ، کبر و سرکه را هم اضافه کنید. در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید روی شعله ی کم مواد پخته شوند. معمولاً ۶ تا ۷ دقیقه کافی است.
  4. در ظرف را برداشته، آب لیمو را اضافه نموده و ۱ دقیقه ی دیگر آنها را بپزید.
  5. غذا حاضر است! نوش جان!

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱۴٫۲گرم)
۲۶۲کیلوکالری
کربوهیدرات(۵گرم)
پروتئین(۲۴٫۲)
سدیم(۵۷میلیگرم)

تصاویر خوراک بره تونسی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close