غذا با گوشت گوسفندناهار

خوراک بره تونسی

خوراک بره تونسی

خوراک بره تونسی یا کیلا زاره

یک خوراک بره ی خوشمزه و عالی برای ناهار یا شام

مواد لازم برای

۵ نفر
  • یک چهارم پیمانه روغن گیاهی
  • ۱ کیلو گوشت بره ی خورشتی
  • یکی و نصفی قاشق چایخوری زعفران
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه
  • ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • ۱ پیمانه آب
  • نصف پیمانه جعفری تازه ی خرد شده
  • ۱ ق غذاخوری کره
  • ۱ عدد لیمو تکه تکه شده

طرز تهیه

۵۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. روغن را در ماهیتابه داغ کنید.
  2. گوشت بره را داخل ماهیتابه انداخته و آنقدر تفت دهید تا هر دو طرف گوشت قهوه ای شود. 
  3. نمک، فلفل و زعفران را روی گوشت بپاشید.پیازها را هم به همراه آب روی گوشت ها بریزید.
  4. حرارت را کم نموده، در ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید گوشت پخته شود. مدت زمان پخت به لطافت گوشت بستگی دارد، ولی معمولاً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.
  5. کره را هم اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ صبر نمایید تا آب به اندازه ی دلخواه غلیظ شود. 
  6. غذا حاضر است! آن را با جعفری، تکه های لیمو و نمک و فلفل تزئین کنید.
  7. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۲۳٫۲گرم)
۳۳۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۷٫۱گرم)
پروتئین(۴۴گرم)۲۶
سدیم(۸۸میلیگرم)

تصاویر خوراک بره تونسی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close