شامغذا با مرغناهار

خوراک مرغ سنگاپوری

خوراک مرغ سنگاپوری

مرغ سنگاپوری

این خوراک آسیایی فقط در ۳۹ دقیقه حاضر می شود و بسیار خوشمزه است!

مواد لازم برای

۵ نفر
  • ۱ عدد مرغ متوسط
  • ۷ حبه سیر
  • ۳ تکه ریشه ی زنجبیل پوست کنده و خرد شده
  • ۲ عدد پیازچه ی بزرگ
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۳ ق غذاخوری روغن کنجد
  • ۳ ق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۲ عدد موسیر تازه ی خرد شده
  • نصف فنجان گشنیز خرد شده
  • ۴ فنجان آب مرغ
  • ۳ فنجان برنج دانه بلند تمیز شده
  • مقداری ریشه ی رنجبیل
  • ۲ عدد پیازچه ی حلقه شده
  • ۱ عدد خیار حلقه شده ی نازک
  • ۲ عدد گوجه ی تازه ی خرد شده

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  1. آب را جوش آورده، و در همین حین  سه حبه سیر و دو عدد ریشه ی زنجبیل را داخل در شکم مرغ قرار دهید. دو عدد پیازچه را در هم بپیچید و به همراه ۱ ق چایخوری نمک داخل مرغ بگذارید. 
  2. با احتیاط مرغ را از طرف دنده داخل آب جوش قرار دهید.
  3. وقتی کمی جوش خورد، در قابلمه را گذاشته و شعله را تا جایی که ممکن است کم کنید. اجازه دهید مرغ چهل دقیقه به همین حالت بماند. 
  4. در همین حین، یک ق روغن گیاهی و یک قاشق روغن کنجد را روی حرارت ملایم داغ کنید. مابقی زنجبیل ها، موسیر و سیر را سرخ کنید. برنج و برگهای گشنیز را هم اضافه نموده و تا زمان پخته شدن، خوب هم بزنید. آب مرغ را به همراه نمک روی مواد بریزید و روی با حرارت ملایم به جوش بیاورید. 
  5. تا زمانی که برنج ها خوب پخته می شوند، به مواد اجازه ی طبخ بدهید. معمولاً ۲۰ دقیقه کافی است.
  6. مرغ را از قابلمه خارج نموده و کمی زیر آب سرد بگیرید تا پوستش سفت شود. سپس مقداری روغن کنجد روی آن بمالید و تکه تکه اش کنید. 
  7. به سلیقه ی خودتان هر بشقاب را با گوجه، خیار و گشنیز  تزئین و نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۴۱٫۴گرم)
۹۷۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۰۲گرم)
پروتئین(۴۴گرم)
سدیم(۱۱۲۸میلیگرم)

تصاویر خوراک مرغ سنگاپوری

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close