شامغذاهای بدون گوشتغذای مللغذای هندیناهار

چانا ماسالا

Party Coffee Cake

چانا ماسالا

چانا ماسالا نوعی خوراک هندی است که مواد اصلی اش نخود و گوجه هستند.

چانا ماسالا را می توانید به عنوان یک غذای سالم و بدون گوشت به همراه نان یا برنج مصرف کنید.

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۲ ق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر له شده
  • سه چهارم پیمانه آب
  • ۱ ق چایخوری پودر گشنیز
  • ۲ ق چایخوری پاپریکا
  • یک و نصفی ق چایخوری پودر زنجبیل
  • ۱ ق چایخوری زردچوبه
  • ۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز
  • ۱/۸ ق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۸ ق چایخوری پودر دارچین
  • ۲ لیوان نخود پخته شده
  • ۱ لیوان گوجه ی پوست کنده
  • یک عدد برگ بوی بزرگ
  • ۱ لیوان شیرِ نارگیل
  • نمک به دلخواه

طرز تهیه

۴۰ دقیقه زمان لازم دارید
  1. در یک قابلمه یا ماهیتابه ی بزرگ روغن را داغ نموده و پیاز را به مدت ده دقیقه در روغن تفت دهید.
  2. سیر را هم اضافه نموده و ۵ دقیقه تفتش دهید.
  3. یک چهارم پیمانه آب را به همراه گشنیز، پاپریکا، زنجبیل، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین اضافه نماید و صبر کنید تا بوی مواد خارج شود. معمولاً ۲ تا ۳ دقیقه کافی است.
  4. نخود، گوجه، برگ بو و نصف پیمانه آب را هم به مواد اضافه نموده و اجازه دهید به جوش بیایند. شعله را کم نموده و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد پخته شوند. 
  5. شیرِ نارگیل را هم اضافه نموده و اجازه دهید ۲ دقیقه ی دیگر روی شعله باشند. 
  6. نوش جان!

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۳۱٫۷گرم)
۴۸۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۵۷٫۵گرم)۴۳٫۵
پروتئین(۱۰٫۸گرم)
سدیم(۶۰۳میلیگرم)

تصاویر چانا ماسالا

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close