ادویه و طعم دهنده هامواد غذایی

طرز تهیه ادویه ی ایتالیایی

این ادویه برای انواع سالادها و غذاهای سرد یا گرم مناسب است.

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

ادویه ی ایتالیایی را احتمالاً در بسته های نودل دیده و طعمش را تجربه کرده اید. این ادویه پایه ی ثابت اکثر غذاهای ایتالیایی، به خصوص اسپاگتی و خوراک های گوشتی آنها است. به این مخلوط سس ایتالیایی خشک هم گفته می شود.

مواد لازم برای

۱۶ بار استفاده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
  • ۱ ق غذاخوری پودر پیاز
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید
  • ۲ ق غذاخوری پونه خشک
  • ۱ ق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۲ ق چایخوری پودر آویشن
  • ۱ ق چایخوری ریحان خشک
  • ۱ ق غذاخوری جعفری خشک
  • ۱/۴ ق چایخوری کرفس خشک
  • ۲ ق غذاخوری نمک

طرز تهیه

۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. تمامی مواد را در یک آسیاب یا مخلوط کن ریخته و خوب آسیاب و مخلوط کنید. وقی آماده شد درون یک ظرف دردار ریخته و در جای مناسب نگهداری کنید.
  • از این مخلوط می توانید در طبخ غذاهای مختلف و به سلیقه ی خودتان استفاده کنید.
  • در ایتالیا از این مخلوط بعنوان چاشنی سالاد هم استفاده می کنند. به این صورت که: 
    • ۲ قاشق غذاخوری از این پودر
    • ۲ ق غذاخوری آب
    • ۱/۴ پیمانه سرکه سفید
    • ۲/۳ پیمانه روغن کانولا
      را با هم مخلوط کرده و روی سالاد یا اسپاگتی خود ریخته و مصرف می کنند.

عوامل تغذیه ای در هر قاشق

چربی(۰٫۱گرم)
۸کیلوکالری
کربوهیدرات(۰٫۲گرم)
پروتئین(۰٫۲گرم)
سدیم(۱۲۳۶میلیگرم)

گالری ادویه ایتالیایی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close