دسر یخیسوپ، دسر، نوشیدنی

کاستارد وانیلی یخی

به این دسر "بستنی وانیلی فرانسوی" هم می گویند

بستنی وانیلی فرانسوی

بستنی فرانسوی یا کاستارد وانیلیِ یخی

بستنی فرانسوی، کاستارد یخی، کاستارد وانیلی و… اسمش هر چه باشد، باید اعتراف کنم که از آن دسرهای دلبر است که اگر برای مهمانهایتان تهیه کنید، تا ابد در خاطر آنها به عنوان یک کدبانو و میزبان خود در ذهنشان باقی می مانید…

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۵ عدد زرده تخم مرغ بزرگ
  • ۲/۳ پیمانه شکر سفید
  • نصف ق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۲ پیمانه خامه ی غلیظ
  • ۲ و ۱/۲ ق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه

۳ ساعت و چهل دقیقه زمان لازم دارید
  1. شکر و زرده های تخم مرغ را آنقدر به هم بزنید تا حالتی کرمی پیدا کنند.
  2. شیر و خامه را روی حرارت متوسط قرار دهید و گهگاهی هم بزنید. این مخلوط را تا جایی روی حرارت بگذارید که جوش کمی بخورد، یعنی در حد چند حباب کوچک! و از روی حرارت بردارید.
  3. مخلوط شیر و خامه ی داغ را کم کم، مثلاً در سه مرحله به زرده و شکر اضافه کنید و هر مرحله هم بزنید (این کار باعث جلوگیری از پخته شدن و بد طعم شدن زرده ها می شود). 
  4. عصاره ی وانیل را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند (می توانید ظرف حاوی مخلوط را داخل کاسه ی آب و یخ قرار دهید).
  5. وقتی محلول سرد شد، آن را داخل یک پارچ ریخته، رویش را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا سردِ سرد شود.
  6. مخلوط را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و طبق دستور کارخانه ی سازنده دستگاه را راه اندازی کنید. وقتی کاستارد به قوام و علظت مناسب رسید، یعنی باید دستگاه را خاموش کنید.
  7. کاستارد را فوراً به یک ظرف پلاستیکی منتقل نموده و روی کاستارد یک لایه پلاستیک قرار دهید. سپس در ظرف را ببندید و برای حداقل ۳ ساعت داخل فریزر قرار داده و سپس نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۵۱٫۵گرم)
۶۵۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۴۰٫۵گرم)
پروتئین(۷٫۷گرم)
سدیم(۱۱۹میلیگرم)

فیلم طرز تهیه بستنی فرانسوی

گالری کاستارد یخی یا بستنی فرانسوی

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close