باز هم سرآشپز جان میتزویک – John Mitzewich کولاک کرد! ایمیلم را که باز کردم، این دستور خوشمزه را دیدم، و اتفاقاً درستش هم کردم… یک کوکوی خوشمزه و عالی!!!
مواد لازم برای
۴ پرس
۲۵۰ گرم میگوی پاک کرده و تازه
۳۵ گرم مغز خرده ی شاه بلوط
دو قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه
۱/۲ پیمانه پیازچه ی ریز شده
۳ عدد سیر له شده
۱ ق غذاخوری زنجیل تازه ی خرد شده
۱ تکه ۲۰۰ گرمی فیله ماهی موردعلاقه
۱ ق چایخوری روغن ارده کنجد
۱ ق چایخوری ادویه ماهی
۱ ق غذاخوری سس سویا
۱ عدد سفیده ی تخم مرغ
۱/۲ ق چایخوری شکر سفید
۱/۲ ق چایخوری فلفل قرمز
نمک به مقدار دلخواه
۴ عدد نان تست
دانه ی کنجد برای تزئین
۱ پیمانه روغن گیاهی برای سرخ کردن
طرز تهیه
۸۵ دقیقه
میگوها را به همراه شاه بلوط، برگ گشنیز، پیازچه، سیر، زنجبیل، فیله ی ماهی، روغن کنجد، ادویه ی ماهی، سفیده تخم مرغ، شکر، فلفل قرمز و نمک داخل غذاساز ریخته و چند بار هم بزنید تا یکدست و خمیر شوند.
مخلوط بالا را داخل کیسه فریزر بپیچید و ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها خارج شوند.
نان های تست را کمی برشته کنید و دورشان را ببرید و جدا نمایید.
به اندازه ی ضخامت خود نان ها، رویشان خمیر آماده شده بمالید و هر نان را از وسط نصف کرده و اگر دوست دارید شکل لوزی یا مثلث به آنها بدهید. سپس رویشان کنجد بپاشید.
ماهیتابه را روی شعله ی متوسط قرار دهید و روغن را در آن داغ کنید.
اول طرفی که خمیر قرار دارد را سرخ کنید و بعد طرف دیگر را سرخ نمایید. تقریباً بین ۱ تا ۲ دقیقه برای هر طرف کافی است.
وقتی کوکوها آماده شدند، اجازه دهید روغن اضافه شان خارج شده و سپس میل کنید.