شامغذا با میگوغذاهای دریایی

میگو چرخ کرده ی سوخاری

نام دیگر این خوراک کوکوی میگو است.

میگو سوخاری

میگو سوخاری فوق العاده خوشمزه

باز هم سرآشپز جان میتزویک – John Mitzewich کولاک کرد! ایمیلم را که باز کردم، این دستور خوشمزه را دیدم، و اتفاقاً درستش هم کردم… یک کوکوی خوشمزه و عالی!!!

مواد لازم برای

۴ پرس
  • ۲۵۰ گرم میگوی پاک کرده و تازه
  • ۳۵ گرم مغز خرده ی شاه بلوط
  • دو قاشق غذاخوری برگ گشنیز تازه
  • ۱/۲ پیمانه پیازچه ی ریز شده 
  • ۳ عدد سیر له شده
  • ۱ ق غذاخوری زنجیل تازه ی خرد شده
  • ۱ تکه ۲۰۰ گرمی فیله ماهی موردعلاقه
  • ۱ ق چایخوری روغن ارده کنجد
  • ۱ ق چایخوری ادویه ماهی
  • ۱ ق غذاخوری سس سویا
  • ۱ عدد سفیده ی تخم مرغ
  • ۱/۲ ق چایخوری شکر سفید
  • ۱/۲ ق چایخوری فلفل قرمز
  • نمک به مقدار دلخواه
  • ۴ عدد نان تست 
  • دانه ی کنجد برای تزئین
  • ۱ پیمانه روغن گیاهی برای سرخ کردن

طرز تهیه

۸۵ دقیقه
  1. میگوها را به همراه شاه بلوط، برگ گشنیز، پیازچه، سیر، زنجبیل، فیله ی ماهی، روغن کنجد، ادویه ی ماهی، سفیده تخم مرغ، شکر، فلفل قرمز و نمک داخل غذاساز ریخته و چند بار هم بزنید تا یکدست و خمیر شوند. 
  2. مخلوط بالا را داخل کیسه فریزر بپیچید و ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها خارج شوند.
  3. نان های تست را کمی برشته کنید و دورشان را ببرید و جدا نمایید.
  4. به اندازه ی ضخامت خود نان ها، رویشان خمیر آماده شده بمالید و هر نان را از وسط  نصف کرده و اگر دوست دارید شکل لوزی یا مثلث به آنها بدهید. سپس رویشان کنجد بپاشید.
  5. ماهیتابه را روی شعله ی متوسط قرار دهید و روغن را در آن داغ کنید. 
  6. اول طرفی که خمیر قرار دارد را سرخ کنید و بعد طرف دیگر را سرخ نمایید. تقریباً بین ۱ تا ۲ دقیقه برای هر طرف کافی است. 
  7. وقتی کوکوها آماده شدند، اجازه دهید روغن اضافه شان خارج شده و سپس میل کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۸٫۸گرم)
۲۱۲کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۹٫۶گرم)
پروتئین(۱۳٫۸گرم)
سدیم(۷۱۴میلیگرم)

گالری کوکو میگو سوخاری

User Rating: ۴٫۶ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close