لیلا م. که فکر می کنم باید خانمی بسیار خوش سلیقه و کدبانو باشد، این دستور را از مادرش به ارث برده و حالا آن را برای ما فرستاده است. چون خودم شخصاً درست کردم و خوردم، باید بگویم بی نظیر است… بی نظیر!
مواد لازم برای
۱۲ نفر
۲ حبه سیر له شده
۱ قاشق غذاخوری ریحان تازه و ریز ریز شده
۱/۲ ق چایخوری فلفل سیاه
۲ عدد سینه ی بوقلمون بدون استخوان
۶ عدد میخک
۱/۳ پیمانه روغن گیاهی
۱/۴ پیمانه سس سویا
۲ ق غذاخوری آبلیمو
۱ ق غذاخوری شکر قهوه ای
طرز تهیه
۵ ساعت زمان لازم دارید
سیر، ریحان و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی سینه ها بمالید.
در وسط، سر و ته هر سینه ی بوقلمون یک عدد میخک فرو کنید.
در ظرف مناسب که بتوانید سینه ها را در آن پهن کنید، روغن، سس سویا، آبلیمو و شکر قهوه ای را مخلوط کنید. سینه ها را داخل ظرف بغلتانید و پهن کنید.
روی ظرف را با کیسه فریزر پوشانده و ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
حالا که ۴ ساعت گذشته است، می توانید به سبک و میل خودتان سینه ها را کباب کنید. توصیه می کنیم هر طرف سینه را به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت نه چندان بالا کباب کنید.