کاستارد کاراملی نمکی چف جان نمک، شکر و مزه اش آنقدر به اندازه است که به راحتی می تواند دسر مورد علاقه ی شما برای همیشه شود!
مواد لازم برای
۶ نفر
۶ عدد زرده تخم مرغ
۲/۳ پیمانه شکر سفید
۲ پیمانه خامه ی قنادی غلیظ
۱/۲ ق چایخوری نمک کوشر
۲ ق چایخوری وانیل
۱ پیمانه شیر کامل
نمک پرک شده یا نمک دریای دانه درشت برای تزئین
طرز تهیه
۱۳۰ دقیقه زمان لازم دارید
فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
شکر را کف یک ماهیتابه ی چدنی بپاشید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه شکرها آرام آرام ذوب شوند، ولی آنها را هم نزنید. فقط اگر لازم بود حرارت را کم یا زیاد کنید.
وقتی شکرهای دور ماهیتابه شروع به حباب زدن کردند، ماهیتابه را تکان دهید و بچرخانید تا شکرها حل شوند.
آنقدر ماهیتابه را تکان دهید تا کاراملی یکدست و تیره ایجاد شود.
وقتی شکرها کاملا حل شدند، خامه را اضافه و هم بزنید. در این موقع، کارامل ها گلوله گلوله می شوند، این عادی است و مشکلی ندارد.
روی حرارت متوسط به هم زدن ادامه دهید تا مواد یکدست و هم دما شوند. وقتی شکر کاملاً حل شد، ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
نمک کوشر، شیر و وانیل را هم به مخلوط خامه و شکر اضافه نمایید.
زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بزرگ ریخته، و مخلوط شیر/کارامل را طی سه مرحله به زرده ها اضافه نموده و هم بزنید.
شش ۶ عدد قالب مناسب روی سینی فر قرار دهید و مقداری آب داخل سینی بریزید، به طوری که تا نصف قالب ها را بگیرد.
مخلوط به دست آمده را به طور مساوی بین قالب تقسیم نمایید.
دسر را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. دقت نمایید که مرکز و اطراف به یک اندازه پخته شده و قوام داشته باشند. اگر اینطور نبود، اجازه دهید کمی بیشتر داخل فر بمانند.
ظرف ها را از فر خارج نموده، رویشان را با کیسه فریزر پوشانده و حداقل یک ساعت قبل از مصرف داخل یخچال قرار دهید.